500+ undervisere
Hjulpet hundredevis af børnefamilier

Danmarks største online lektiehjælp

For at inspirere den næste generation af elever til at opnå deres fulde potentiale skaber Toptutors en kategori for online lektiehjælp, hvor geografi ikke længere er en begrænsning for at få en inspirerende underviser.

Den bedste underviser bor ikke lige rundt om hjørnet

Problemet med gammeldags lektiehjælp er, at man får den underviser som bor tættest på, men ikke den bedste underviser til den enkelte elev. I virkeligheden bor den den perfekte underviser ikke lige rundt om hjørnet, men måske på den anden side af landet.

illustration af jorden
illustration af en familie

Flere børnefamilier får adgang til hjælp

Børnefamilier i mange steder af landet har ikke adgang til lektiehjælp. Især da mange af de dygtigste undervisere bor i universitetsbyerne, så mange elever får ikke den hjælp, de virkelig har brug for.

illustration af en familie

Online lektiehjælp i verdensklasse

Nu kan elever i hele landet blive matchet med den helt rette tutor gennem en online undervisningsplatform og digital tavle, der gør det muligt at levere højkvalitets privatundervisning, hvor tutor og elev i fællesskab kan skrive, tegne, regne og meget mere med digitale læringsværktøjer.

illustration af en undervisning

Vores stiftere

billede af stifterne

Stifterne af Toptutors Yasmin El Youssef, Hasan El Youssef & Elmar J. Jóhannsson.

Vi er tre superstudenter med passion for læring, der gik sammen om at stifte Toptutors med en simpel, men stor mission; Alle elever skal kunne opnå deres fulde potentiale - uanset hvor de bor.

Jeg var selv bagud i skolen, indtil jeg fik en underviser, der kunne forklare svære koncepter på en forståelig måde og hjalp mig med at koncentrere mig. Nogle år senere blev jeg student, hvor jeg opdagede den forskel, som underviseren havde på min fremtid. Jeg begyndte derfor selv at undervise for at hjælpe og inspirere andre elever med at opnå deres fulde potentiale.

De to andre stiftere af Toptutors, søskendeparret Yasmin og Hasan, har undervist i flere år, hvor de opdagede at det er utroligt givende, at gøre en forskel i børn og unges liv ved at viderebringe viden og skabe aha-oplevelser. For os handler det ikke kun om læring, men om at give eleven et boost i faglighed, selvtillid og motivation.

Vores mål er at sprede de succesoplevelser, vi skaber i undervisningen, til hele Danmark, da børnefamilier i mange dele af landet ikke har adgang til lektiehjælp. Vi vidste, at online lektiehjælp giver alle elever adgang til de bedste undervisere, så geografi ikke længere er et problem. Derfor satte vi os for at transformere lektiehjælp i Danmark ved at skabe en kategori for online lektiehjælp.

Gennem online lektiehjælp er vi nu i gang med at inspirere den næste generation af elever til at opnå deres fulde potentiale - uanset hvor de bor. Fordi vi tror på, at alle kan lære alt med en inspirerende underviser.

billede af Elmar
Elmar J. Jóhannsson

Medstifter af Toptutors