Lektiehjælp i alle fag

Vi har certificerede tutors i hele landet, der hjælper i alle fag i grundskolen og gymnasiet.

Faglig selvtillid og skoleglæde

Øg den faglige selvtillid i skolen med en tutor, der hjælper dit barn overvinde deres vanskeligheder og udfordringer.

Med et fagligt boost forbedres elevernes motivation for læring og trivsel, så de bliver gladere for at gå i skole.

Trygt og positivt læringsmiljø,
der skaber motiverede elever

  • Tilpasset elevens mål og behov
  • Justeres via feedback fra eleven
  • Variation i undervisningen
  • Aktiv inddragelse af eleven
  • Struktureret undervisningsforløb
  • Fra hjemmets trygge rammer

Børn der trives, klarer sig bedre

Tutor matches med elev ud fra kvalifikationer og undervisningsfag. Lektiehjælp, tutor & Privatunderundervisning.

Flere succesoplevelser i skolen

At være skoleelev kan være en hård og udfordrende tid, hvor mange har det svært i et eller flere fag. Derfor kan det føles overvældende og frustrerende.

Vi forstår, at alle børn lærer forskelligt og har forskellige udfordringer og behov. Vores erfaringer viser, at individuel støtte gør en afgørende forskel ved at give eleverne et fagligt skub og hjælpe dem med at få flere succesoplevelser i skolen.

Flere succesoplevelser i skolen

At være skoleelev kan være en hård og udfordrende tid, hvor det er helt normalt at have det svært i et eller flere fag, men det kan føles overvældende og frustrerende. Vi forstår, at alle børn lærer forskelligt og har forskellige udfordringer og behov.


Vores erfaringer viser, at individuel støtte kan gøre en afgørende forskel ved at give eleven et fagligt skub og hjælpe dem med at få flere succesoplevelser i skolen.

Børn der trives, klarer sig bedre

Tutor matches med elev ud fra kvalifikationer og undervisningsfag. Lektiehjælp, tutor & Privatunderundervisning.

Rollemodeller, der gør en forskel

Vores tutors er mere end blot lektiehjælpere - de er med til at gøre en forskel og skabe en stor udivkling hos eleven.

Vi forstår vigtigheden i en stærk og længervarende relation med en dedikeret tutor, der skaber et trygt læringsmiljø for eleven.

Tutor matches med elev ud fra kvalifikationer og undervisningsfag.
Tutor matches med elev ud fra kvalifikationer og undervisningsfag.
Tutor match ud fra dine undervisningsbehov, så du får den rette lektiehjælp.

Anbefalet af
forældre og elever

Hundredvis af børn og studerende har allerede fået hjælp hos Toptutors.

Annette

Mor til elev

Som mor til en ung pige som har haft svært ved at strukturere større opgaver og mundtlige eksamner har vi haft den aller bedste oplevelse med støtte fra Mikkel fra Toptutors. Han formåede at hjælpe med struktur på en måde som inspirerede og motiverede til et meget engageret og selvstændigt forløb både med opgave og forberedelse til eksamen. TAK!

Victor

Elev i matematik

Utrolig godt sted, med fantastiske og kloge mennesker. De er gode til at lære fra sig, og få det ned på et niveau så det giver mening. Priserne er nede på jorden, så langt de fleste kan få den hjælpe de har brug for. Jeg synes helt klart det har været det hele værd. Jeg havde selv matematik på A niveau på et handelsgymnasie.

Britta

Mor til elev

Toptutors - en fantastisk oplevelse Vi har i pr brugt Toptutors til vores søn i 2g kemi B og vi er fuldt ud tilfredse. Vi har haft to forskellige tutors og begge var gode - omend den sidste Tammi var helt fantastisk. Min søn gik fra minimal til stor forståelse på et år. Vi kan klart anbefale Toptutors - dybt profesionelle vedrørende alt.

Laura

Ester

Min Tutor Tammi har virkelig hjulpet mig igennem mit 2.g’s år, ved at hæve mit snit markant i kemi. Jeg gik fra 02 til sidste årsprøve, til 7 i denne, med årskarakterer på 10 og 10, så jeg giver Tammi 5 stjerner

Simon

Gymnasieelev i kemi

Jeg var så uheldig at trække kemi B til eksamen, og havde egentlig bare en forhåbning om at skulle bestå. Derfor fik jeg min tutor Mageska til at hjælpe mig med forberedelsen. Eksamen gik over alle mine forventninger, og jeg fik 12. Super fed oplevelse! Kan helt klart anbefales!

Jasmin

Gymnasieelev

Toptutors får den bedste anbefaling fra mig. Det var første gang jeg brugte Toptutors, men det bliver helt klart ikke sidste gang! Jeg afsluttede faget med et kæmpe 12-tal

Zene

Mor til elev

Vi blev utrolig glad for den hjælp min datter fik op til fysikprøven. Hun formåede på tre uger at blive så god, takket være hendes dygtige Tutor, at hun gik op til eksamen og fik et flot 12 tal. Tre uger inden eksamen, var hun sikker på hun ikke ville bestå, da hun var meget usikker og følte at hun ikke var fagligt dygtig nok. Tutoren hjælp hende både fagligt, men også følelsesmæssigt, så hun fik mere selvtillid og troen på at hun nok skulle klare eksamen. Toptutors får hermed den bedste anbefaling herfra. Det var første gang vi brugte Toptutors, men det bliver ikke sidste gang!

Saxo

Gymnasieelev i tysk

Leo er manden. Han var skidegod, og en kæmpe hjælp inden min eksamen i tysk.

Natasha

Mor til folkeskoleelev

Har været rigtig glad for, lektiehjælp til min datter og vil helt klart benytte os, af det en anden gang👍

Diana

Mor til elev

Top god lektiehjælp. Vores datter fik gennem fire måneder hjælp af en tutor fra Toptutors inden eksamen, og hun har været rigtig glad for forløbet. Deres kundeservice er også helt i top. Kan kun anbefale dem til alle, der gerne vil have lidt ekstra faglig støtte til et fag.

Zainab

Elev i spansk

Jeg havde den bedste oplevelse med Caroline fra toptutors! Jeg skulle op til spansk mundtligt, og havde meget lidt styr på alt. Jeg havde kun få timer med Caroline, men det var nok til jeg fik et 7 tal i mundtlig spansk, hvor jeg normalt ligger på et 02! Fed oplevelse og super søde tutors. Kæmpe anbefaling herfra

Janne

Mor til elev

Min datter der går på Handelskole i 1.g fik hjælp til matematik af William, en underviser hun var glad for og som hurtigt kunne se hvad hendes udfordring var. Vi har været meget glade for den hjælp hun har fået og det har været nemt at kontakte TopTutor, når vi havde spørgsmål.

August

Gymnasieelev

Det hele gik godt og jeg fik utrolig meget hjælp på utrolig kort tid

Christine

Mor til elev

Kan i høj grad anbefale top tutor. Min datter fik hjælp til matematik på a-niveau i 3.g. Det har løftet hende fagligt og givet hende motivation for faget. Hendes tutor Erik var dygtig og pædagogisk 👏🏻

Merete

Mor til folkeskoleelev

Vi har været enormt begejstrede for TopTutor hjemme hos os. Min søn har haft rigtig god gavn af at gennemgå forklaringer og øvelser og det kan ses direkte i hans forståelse af færdighedsregning og hans konkrete resultater. Mange tak!

Laura

Mor til elev

Tammi hjalp mig med at blive klar til min kemi B eksamen. Hun hjalp mig med at forstå tingene og føle mig mere stærk i de enkelte emner.

Emma

Gymnasieelev i fysik og kemi

Jeg har været så glad for mit forløb med Joachim! Han har været tålmodig og har meget hurtigt fået mig til at føle mig tryg ved de fag, som jeg altid har haft ondt i maven over. Det er, hvad jeg kalder en god tutor!

Anna

Gymnasieelev i matematik

Jeg har været rigtig glad for mit forløb hos toptutors og vil klart anbefale det til andre, synes især det er en fordel, at man kan modtage undervisning fra, hvor man er og ikke skal bøvle med logistikken.

Josefine

Gymnasieelev

Super god oplevelse med Mageska! Hun er velforberedt og god til at lære fra sig. Stor anbefaling ;)

Lise

Folkeskoleelev i naturfag

Det har været et virkeligt godt forløb i naturfag på 9. klasses niveau ved Vena. Hun var sød, velforberedt og dygtig. Det har også været nemt at kommunikere med Toptutors og nemt at sætte forløbet på pause.

Christoffersen

Gymnasieelev i matematik

Det ar helt klart pengene værd!!!! Elmer fandt den hele rigtige tutor. Fauod fik sørget for, at der kom et 10-tal i hus. Den bedste beslutning vi kunne tage!!!

Rie

Gymnasieelev i matematik og bioteknologi

Jeg havde Nilukshi som tutor i matematik og bioteknologi, og jeg har kun gode ting at sige om mit forløb! Udover at være utroligt fleksibel med sin tid, har hun været ekstremt tålmodig og god til at forklare tingene på en måde så de kan forstås. Derudover er det et kæmpe plus at hun også havde kendskab til de værktøjer jeg bruger på min uddannelse, fx Nspire. Jeg er blevet meget mere sikker i flere emner, og føler mig mere klædt på til mine eksaminer i 3g. Tak for det! Jeg kan kun give en varm anbefaling herfra!:)

Victor

Gymnasieelev i matematik

Utrolig godt sted, med fantastiske og kloge mennesker. De er gode til at lære fra sig, og få det ned på et niveau så det giver mening. Priserne er nede på jorden, så langt de fleste kan få den hjælpe de har brug for. Jeg synes helt klart det har været det hele værd. Jeg havde selv matematik på A niveau på et handelsgymnasie.

Emma

Folkeskoleelev i matematik og dansk

Min søn Jonathan har haft et super godt forløb med Lorika i Matematik og Dansk. Vi har haft super godt samarbejde, Hun har lyttet til os, og har været meget rumlig. Hun har selvfølelig super styr på det faglige, og har været meget engageret. Vi takker mange gange for det hjælp vi har fået, og sætter stor pris på det!

Narin

Folkeskoleelev i matematik

Super godt forløb i matematik, min søn havde stor gavn af dette kursus med Zainab.

Emma

Gymnasieelev i matematik

Forløbet har været helt fantastisk. De bedste penge investeret. Jonathan er en vanvittig dygtig underviser. Han er både super klog og virkelig god til at lære fra sig. Han er fleksibel og altid klar på at svare på sprøgsmål. Jeg kunne ikke have forestillet mig en bedre underviser, så han får den største anbefaling herfra!

Stefan

Far til elev i dansk og matematik

Super dygtige og imødekommende undervisere, og virkelig god service og opfølgning.

Maria

Elev i matematik

Rigtig god oplevelse med Kasper. Han var velforberedt og dygtig til at lære fra sig og samtidig sikrede han sig, at man var med undervejs. Dette kan klart anbefales!

Fabiola

Mor til elev i engelsk

Isabel var super til undervise vores datter i engelsk :)

Emilie

Elev i matematik

Super oplevelse. Caroline var velforberedt, tålmodig og virkelig dygtig. Hun og Toptutors får mine varmeste anbefalinger

Louise

Mor til gymnasieelev i fysik

Vi har været yderst glade for den hjælp vores søn fik af Toptutors til sin fysik A eksamen på HTX. Meget behjælplig i forhold til at finde den rette tutor til opgaven. Tutor Johan var virkelig dygtig og kunne hjælpe og udfordre vores søn. Vi kan bestemt anbefale både Toptutors og Johan.

Marie-Louise

Elev i kemi

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med toptutors. De fandt hurtigt en passende tutor til mig, som har været meget sød og hjælpsom igennem hele forløbet, og har givet mig mere mod og selvsikkerhed til at gå op til min kemi eksamen :)

Claus

Far til elev i tysk

En glad mor og nu også en glad ung, med mod på tysk eksamen 👍 Vores datter skal op i tysk på 2. G. En eksamen hun bestemt ikke så frem til. Vi havde besøg i to timer af en top tutor, og hun har nu mod på det hele og er sikker på hun består. En top motiveret og professionel hjælp. Bestemt ikke sidste gang. Kan klart anbefales.

Johanne

Elev i matematik

Rigtig godt forløb med gode og kompetente tutorer!

Suh

Mor til elev i latin

Han havde en standpunktskarakter på 4, syntes faget var meget svært og var bange for at dumpe. Vi benyttede os af tutor-hjælp igennem Toptutors og fik lynhurtigt kontakt til en kompetent tutor, og vores søn endte med at få 12 i sin sidste standpunktskaraktér og hentede et 10-tal hjem til eksamenen.

Jonathan

Gymnasieelev i SOP

Fik sgu 10 i SOP, takket være Kasper.

Laura

Elev i tysk

Super tilfreds med det hele! Sød og rar tutor. Det har virkelig givet mig mere mod til tysk eksamen. Mange tak :)

Stig

Elev i virksomhedsøkonomi

Super firma. Tutor, Oliver Højen Pedersen, er i særklasse, han har været virkelig stor hjælp for min datter. Tak for det. Alle aftaler overholdt til punkt og prikke. Bedste anbefalinger herfra.

Nikolai

Elev

Virkelig god undervisning, hvor man lære meget og virkelig gode og søde tutors

Fabiola

Folkeskoleelev

Isabel var super til undervise vores datter i engelsk :)

Gry

Gymnasieelev

Super udbytterigt forløb med Ditte i matematik. Hun er dygtig, sød og virkelig god til at forklare tingene, så det nemt kan forstås. Jeg kan virkelig anbefale hende!

Prøv selv - gratis og uden forpligtelser

Få vejledning af en fagekspert indenfor 24 timer.

Ofte stillede spørgsmål om at få en tutor

Vi tilbyder lektiehjælp i hele Danmark. Vores mission er at inspirere og hjælpe elever i hele Danmark til at opnå deres fulde potentiale - uanset hvor de bor.

Vi har samlet hundredevis af inspirerende undervisere for at give elever et boost i faglighed, selvtillid og motivation.

Det er ikke nemt at blive en TopTutor. At undervise børn er et stort anvsvar, og ikke alle får lov til at bære den titel.

Først screener vi alle vores ansøgere for at de har fået topkarakterer i ikke blot de fag, de vil undervise i, men er en topstuderende i de fleste fag.

Dem der lever op til vores krav bliver inviteret til en samtale, hvor vi tester deres faglighed og deres pædagogiske evner til at lære fra sig. For os er det vigtigt, at alle undervisere kan finde ud af forklare svære koncepter på en simpel måde, så alle elever kan forstå det.

Til sidst giver vi dem et oplæringskursus i hvordan de leverer topundervisning og sørger for at alle tutors har en ren børne- og straffeattest.

Gennem hele ansøgningsprocessen på flere skridt kommer størstedelen af ansøgerne ikke igennem, så vi kan være helt sikre på kun at have topkvalificerede tutors.

Vi sikrer os at alle vores undervisningsforløb bliver skræddersyet den enkelte elevs behov ved at give alle elever et gratis opstartsmøde, hvor eleven, familien og tutoren får snakket om forløbet. Til opstartsmødet får eleven lært tutoren at kende, mærker efter om der er god kemi, fortæller tutoren om sine behov og mål og får planlagt undervisningsforløbet.

Vi tilbyder forløbspakker med forskellige timepriser til skræddersyet lektiehjælp. Vores priser går fra 229 kr. i timen. De fleste af vores undervisningsforløb er længerevarende for at gøre en større forskel for den enkelte elev. Desto flere timer et undervisningsforløb er på desto billigere bliver timeprisen.

Du kan hurtigt komme i gang med et gratis opstartsmøde med en tutor. Tag kontakt til os og en fagekspert vil give dig et opkald hurtigst muligt for at høre nærmere om dine undervisningsbehov, så vi kan matche dig med den helt rette tutor til dit gratis opstartsmøde.

Efter en af vores fageksperter har haft en snak med jer om jeres undervisningsbehov vil vi gå i gang med at matche jer med en tutor. Det plejer at tage 1 - 5 dage før vi matcher jer med den helt rette tutor. Derefter kan I aftale en dato for jeres gratis opstartsmøde med tutoren.

Efter opstartsmødet kontakter jeres fagekspert jer for at høre om I har besluttet jer for at starte et fast forløb op med den matchede tutor.

Der er mange fordele ved at få professionel skræddersyet lektiehjælp. Vores tutors skaber et trygt og positivt læringsmiljø, hvor undervisningen tilpasses den enkelte elevs mål og behov.

Privatundervisning sikrer, at eleven bliver aktivt inddraget i undervisningen, hvor der er direkte kommunikation med tutoren, så elevens feedback er med til at justere og variere undervisningen.

Vi har hundredvis af tutors, der kan undervise i alle fag på folkeskole- og gymnasieniveau i hele Danmark. Tag kontakt til os, og vi matcher jer med den helt rette tutor til jeres situation.

Vi tilbyder lektiehjælp i alle fag på folkeskole- og gymnasieniveau. Vores mest populære fag er matematik, dansk og engelsk.

De naturvidenskabelige fag, som vi kan hjælpe med er blandt andet matematik, kemi, biologi og bioteknologi.

De sproglige fag vi hjælper med er blandt andet dansk, spansk, tysk, engelsk, arabisk og fransk.

5-stjernet lektiehjælp hos Toptutors

Du har helt sikkert hørt om lektiehjælp før. Måske tilbydes der lektiehjælp på dit barns skole eller i fritidsklubben, og det har fået dig til at undersøge muligheden for at få privat lektiehjælp nærmere. Det er dog de færreste der ved hvad begrebet reelt set indebærer, og hvor det bliver tilbudt. Hos Toptutors leverer vi den lektiehjælp, som du brænder for at få. Vi matcher dig med den helt rigtige tutor, som både fagligt og pædagogisk kan gøre dit barn skarpere i skolen, og samtidig mere motiveret og større lyst til at gå i skole og lære.

Hvad er lektiehjælp?

En simpel måde at forklare det på er, at hjælpe eleverne med at frigøre deres fulde potentiale. Formålet med lektiehjælp er at hjælpe en elev sådan, som vedkommende ønsker, og hjælpe dem på vej i den retning, som de ønsker at gå i. Der er fokus på ‘nu og her’ snarere end den nærmeste eller fjerne fremtid. Med andre ord, så er eleven og dennes forbedring af kompetencer i fokus, så de bliver mere velforberedt til undervisningen i skolen og få bedre styr på deres pensum.

Hos Toptutors mener vi, at der er stor forskel mellem at lære nogen noget og hjælpe dem med at lære. De fleste er i stand til at videregive læring fra sig, men de færreste mestrer det at kunne hjælpe en person med at lære. Og det er her tutorerne kommer ind i billedet. Vores certificerede tutors er nemlig i stand til at hjælpe eleverne med at forbedre deres præstationer, og opnå deres fulde potentiale. Sagt på en anden måde: hjælper vi eleverne med at lære, så de til sidst selv kan løse deres opgaver og forstå pensum.

Hvad er en tutor?

En tutor er et andet ord for underviser, og er i stand til at skræddersy lektiehjælpen på en måde, så eleven får det størst mulige udbytte. Lektiehjælpen er er 1-1 privatundervisning med en certificeret tutor. Hos Toptutors ønsker vi at gøre en forskel for eleverne ved at skræddersye lektionerne til elevens behov, så eleven får læringsstoffet serveret på den nemmeste og mest letforståelige måde. På den måde klarer eleven sig bedre i skolen, og opbygger større selvtillid og motivation i skolen.

Vi vurderer yderligere de pædagogiske færdigheder hos en tutor som værende afgørende, når vi screener om vores tutors er egnet til titlen som Top Tutor. Det er ikke kune vigtigt at de besidder en stor mængde viden, men også at de er i stand til at videregive den på en letforståelig måde.

Hos Toptutors gør vi tingene på en særlig måde, så du som forælder kan føle dig tryggere. Dit barn vil bliver matchet med lige nøjagtigt den tutor, som passer det bedst. Vi tager udgangspunkt i elevens behov, tutorens baggrund og pædagogiske færdigheder, og finder den tutor, som vi mener vil være det bedste match for dit barn. Det kan måske være, at dit barn kan lide at spille fodbold, og der er en tutor derude, som ligeledes holder af samme sportsgren, så kunne der potentielt set være et rigtig godt match mellem dem. For at levere god lektiehjælp er det nemlig ikke kun vigtigt, at tutoren er dygtig, men at der er god kemi mellem elev og lærer.

Hvordan foregår lektiehjælp?

Lektiehjælpen foregår således, at I starter med et gratis og uforpligtende indledende samtale med den lektiehjælper, som I er blevet matchet med. På den måde bliver tutoren opmærksom på, hvad dit barns behov og mål er. Samtidig aftales undervisningsforløbet og vi sikrer os, at der er god kemi mellem tutoren og eleven. Efter tutoren er har sat sig ind i elevens behov, vil tutoren tilrettelægge undervisningsforløbet, således at den passer til dit barns behov. I lektiehjælpen tager tutoren udgangspunkt i elevens ønsker, og vil formå at skræddersy lektiehjælpen, så eleven får det største udbytte og bliver klædt på til skoleundervisningenen eller den næste eksamen.

Hvad er fordelene ved lektiehjælp?

Fordelene er mange, og nogle gange kan det være bedst at prøve det af, for at opleve hvor stor en forskel blot få timers 1:1 privatundervisning med en dygtig underviser kan gøre. I vil hurtigt finde ud af, at det er langt mere udbytterigt end i et klasseværelse, hvor der sidder 20-30 andre elever, så læreren underviser på et niveau til alle og hvert enkelt elev får ikke særlig meget opmærksomhed. Netop denne opmærksomhed er nøglen i privatundervisning. Det der kendetegner lektiehjælp er, at du modtager én-til-én opmærksomhed, som der ikke er overskud og tid til i et klasselokale. Dermed kommer den enkelte elev i fokus og dennes hjælp til hvorledes de skal kunne forbedre deres kompetencer. Lektiehjælpen er hos Toptutors er 100% online, og derfor skal man ikke bekymre sig om den geografiske afstand. Vi hjælper altså elever i hele Danmark med lektiehjælp.

Hvad er online lektiehjælp

Vi er alle bekendte med den traditionelle undervisningsform, som daterer helt tilbage til gamle dage: En lærer træder ind i et lokale, og snakker til en hel klasse. Få elever vil få et vis udbytte af undervisningen, men desværre ser vi tit at de fleste falder fra, fordi de ikke får den nødvendige opmærksomhed. Derfor er Toptutors blevet startet, så alle elever kan få den hjælp, de fortjener. Vi ønsker at give eleverne den opmærksomhed, som er afgørende for at de føler sig mere motiverede og klarer sig bedre i skolen. Vi har nemlig opdaget, at det der gør den største forskel for eleven, er den underviser, de får. Så vi nøjes ikke blot med den tutor der bor tættest på, men matcher familien med den helt rigtige tutor. I dag har mange elever heller ikke adgng til lektiehjælp, da der i deres nærområde ikke bor nogle potentielle tutors. Vi har derfor valgt at gå 100% online. Al vores lektiehjælp foregår i vores digitale klasseværelse, hvor en af vores tutors vil sidde klar til at hjælpe dig med lektierne.

Toptutors er førende for online lektiehjælp

Vidste du, at vi er den førende lektiehjælps platform, som er 100% online? Hvis svaret er nej, så gør du nu. Vi er nemlig godt klar over, at din bedste underviser ikke bor lige rundt om hjørnet, og det kan være belastende, at skulle bruge lang tid for at køre ud for at mødes. Derfor ser vi online lektiehjælp som den bedste løsning til, at du kan blive matchet med den helt rigtige underviser. Du skal ikke længere tænke på transport og mødestedet, som passer jer begge, men det eneste du behøver er en internetforbindelse og en computer. Lyder det ikke meget nemt? Det synes vi nemlig også hos Toptutors.

Hvad koster lektiehjælp med en tutor?

Vi forsøger hos Toptutors at gøre priserne så fleksible som muligt. Det er ingen hemmelighed, at vi går op i kvalitet, og derfor har vi valgt at gøre de fleste af forløbene længerevarende, så den enkelte elev kan mærke størst mulig forskel. Timeprisen vil derfor være lavere desto flere timer et forløb er på, og prisen svinger alt fra 229 til 309 kr. per time. Det er vigtigt, at alle de familier, vi hjælper er tilfredse med deres tutor, så hvis du efterfølgende finder ud af, at det alligevel ikke var noget for dig, så har vi ingen forpligtelse eller binding hos Toptutors. Ingen binding betyder, at du kan vælge fra når som helst. Du vil få refunderet dine ubrugte timer, og ingen ekstra gebyrer vil blive pålagt. Samtidig kan man få lov til at blive matchet og møde sin tutor helt gratis til et opstartsmøde før I beslutter om lektiehjælp er noget for jer.

Hvem får typisk lektiehjælp?

I princippet kan enhver modtage lektiehjælp, så længe det lyster. Vi har hos Toptutors valgt at sætte fokuset primært på folkeskole- og gymnasieelever, hvor de fleste elever har behov for lektiehjælp i ét eller flere fag. Forældrene kan have for travlt i perioder, og eleven selv kan have en del fritidsaktiviteter at se til, og det er netop en lektiehjælper, som her kan komme til undsætning. Som du nok allerede er bekendt med, så tilbyder vi 100% online lektiehjælp, og derfor får eleven stadig rigeligt med tid til alt muligt andet. Hvis du derimod er en nysgerrig person, som gerne vil lære mere om hvad integralregning er for en størrelse eller bare vil have genopfrisket kommareglerne i dansk, så tilbyder vi selvfølgelig også lektiehjælp til dig. Så længe lysten til at lære er på rette sted, så står vi klar til at hjælpe!

Hvilke fag får elever lektiehjælp i?

Hvis dit barn går i folkeskolen, og du ønsker at hyre en tutor, er der en række fag som vi tilbyder lektiehjælp i. Vi oplever som oftest, at det største lektiehjælps behov ligger i matematik, hvorfor vi har lagt et stort fokus her. Uanset om der er tale om brøkregning, geometri eller ligninger, så tilbyder vi hos Toptutors den hjælp, som kan klæde dit barn på til succes. Hvis det derimod drejer sig om naturvidenskabelige fag, så står vi også klar til at hjælpe i fysik/kemi eller biologi. Hvis dit barn går i en af de lavere klasser, så tilbyder vi også den nødvendige lektiehjælp i samfundsfag. Vi tilbyder også lektiehjælp i de sproglige fag. Hvis der er tale om hjælp i dansk, engelsk, tysk eller et helt fjerde fag, så står en af vores fageksperter klar til at assistere dig.

Bare rolig. Vi har ikke efterladt gymnasieeleverne i glemmebogen. Også her vægter lektiehjælpen i matematik rigtig tungt. Alt afhængig af niveauet, så tilbyder vi den nødvendige hjælp til dig. Du har måske matematik på A-niveau og ønsker assistance i integralregning eller er det sandsynlighedsregningen på C-niveau der driller, men du kan være helt rolig, for vi har den fornødne hjælp til alle. Er der derimod tale om nogle sproglige udfordringer, så kan vi assistere i fag som blandt andet dansk og engelsk på alle niveauer. Vi sidder også tungt på de naturvidenskabelige fag, hvor lektiehjælp i fag som fysik, kemi eller biologi bliver prioriteret rigtig højt. Samtidig er der mange HHX fag, som elever vælger at få hjælp til. Det kan være fag som afsætning, virksomhedsøkonomi eller erhvervsret.

Hvornår kan lektiehjælp bruges?

Hvis du sidder og klør dig selv i hovedet over hvordan du skal tackle en større afleveringsopgave eller er afleveringsfristen for SRP-opgaven lige rundt om hjørnet ellers behøver du bare fast ugentlig lektiehjælp med en tutor. Uanset hvad, så står vi klar til at hjælpe, for vii mener det, når vi siger, at vi har tutors af højeste klasse under vingen, så tøv ikke med at give os et kald! Det kan også være at du befinder dig i eksamensperioden og stresser helt vildt over de kommende prøver. Vi kender godt følelsen, og derfor står vi også i disse situationer klar til at række ud og klæde dig på til eksamen, så du består dem med et brag.

Hvor kan man få lektiehjælp?

Du er måske bosat på Skagen, hvor der ikke er så mange tutors, eller måske bor du i København eller omegn, hvor du ikke rigtigt kan finde den rigtige tutor. Uanset hvor du bor, så er du kommet det rette sted. Vi er nemlig til stede online, så det er fuldstændig underordnet hvor du befinder dig i landet. Modsat den traditionelle læringsform og de mange andre lektiehjælpsplatforme, så er vi langt mere fleksible og nemmere at tage fat i. Traditionelt har man kun kunne få lektiehjælp i storbyer som København, Aarhus eller Odense. De mindre byer skal næppe snydes for lektiehjælp. Hvis du er bosat i trekantsområdet i en af byerne som Kolding, Vejle eller Fredericia eller Slagelse, Korsør eller Næstved, som ligger på Vestsjælland, så er du i sikre hænder. Det er nemlig ikke afgørende, hvor du befinder dig og derfor er det hos os muligt, at få tilbudt lektiehjælp i det fag, som du eftertragter.