Skræddersyet Lektiehjælp i Dansk

Styrk dine danske sprog- og skrivefærdigheder med en personlig tutor. Tilmeld dig og få en gratis prøvetime i dag.

Hvem søger lektiehjælp i dansk?

illustration af pige og hendes mor
illustration af elev

Hvad er det i?

illustration af folkeskole
Tilbage
illustration af gymnasium

Perfekt! Hvad hedder du?

Vidste du?
Vi har hjulpet hundredvis af elever i hele landet med at få flere succesoplevelser i skolen.

Tilbage
Næste

Tak. Hvordan kommer vi i kontakt med dig?

Vidste du?
Vi har en imponerende 5-stjernet Trustpilot for kundetilfredshed! Vores elever elsker den personlige lektiehjælp, vi tilbyder.

Tilbage
Næste

Super! Hvad er dit telefonnummer?

Vi kontakter dig hurtigst muligt og helt uforpligtende for at matche dig med den helt rette tutor i dansk.

Tilbage

Hvordan fungerer et forløb
hos Toptutors?

Vi har samlet landets topstuderende for at give dig det bedst mulige undervisningsforløb.

1.
Ansøg til at blive Top Tutor. Bliv tutor, privatunderviser og lektiehjælper.

Behovsafklaring 📞 ✅

Du tager en uforpligtende snak med vores fageksperter, der vejleder dig og hører om dine behov, så vi kan matche dig med den helt rigtige tutor.

2.
Lektiehjælp og privatundervisning af tutor, der hjælper med lektier i alle fag i gymnasiet og folkeskolen. Få en mentor og rollemodel.

Gratis opstartsmøde 🎉 🧑🏼‍🏫

Vores fageksperter matcher dig med en Top Tutor hurtigst muligt, hvorefter I får et gratis opstartsmøde for at lære tutoren at kende, mærke efter om der er god kemi, du fortæller tutoren om dine behov og i fællesskab får I planlagt forløbet.

3.
Lektiehjælp med en tutor. Privatundervisning med en tutor og mentor, der hjælper med lektier og underviser i fag i gymnasiet og folkeskolen.

Forløbet starter! 🚀 🎓

Efter jeres gratis opstartsmøde starter jeres undervisningsforløb op, hvor I afholder den planlagte undervisning og tutoren hjælper dig med at opnå dine faglige mål.

Anbefalet af
forældre og elever

Hundredvis af børn og studerende har allerede fået hjælp hos Toptutors.

Annette

Mor til elev

Som mor til en ung pige som har haft svært ved at strukturere større opgaver og mundtlige eksamner har vi haft den aller bedste oplevelse med støtte fra Mikkel fra Toptutors. Han formåede at hjælpe med struktur på en måde som inspirerede og motiverede til et meget engageret og selvstændigt forløb både med opgave og forberedelse til eksamen. TAK!

Victor

Elev i matematik

Utrolig godt sted, med fantastiske og kloge mennesker. De er gode til at lære fra sig, og få det ned på et niveau så det giver mening. Priserne er nede på jorden, så langt de fleste kan få den hjælpe de har brug for. Jeg synes helt klart det har været det hele værd. Jeg havde selv matematik på A niveau på et handelsgymnasie.

Britta

Mor til elev

Toptutors - en fantastisk oplevelse Vi har i pr brugt Toptutors til vores søn i 2g kemi B og vi er fuldt ud tilfredse. Vi har haft to forskellige tutors og begge var gode - omend den sidste Tammi var helt fantastisk. Min søn gik fra minimal til stor forståelse på et år. Vi kan klart anbefale Toptutors - dybt profesionelle vedrørende alt.

Laura

Ester

Min Tutor Tammi har virkelig hjulpet mig igennem mit 2.g’s år, ved at hæve mit snit markant i kemi. Jeg gik fra 02 til sidste årsprøve, til 7 i denne, med årskarakterer på 10 og 10, så jeg giver Tammi 5 stjerner

Simon

Gymnasieelev i kemi

Jeg var så uheldig at trække kemi B til eksamen, og havde egentlig bare en forhåbning om at skulle bestå. Derfor fik jeg min tutor Mageska til at hjælpe mig med forberedelsen. Eksamen gik over alle mine forventninger, og jeg fik 12. Super fed oplevelse! Kan helt klart anbefales!

Jasmin

Gymnasieelev

Toptutors får den bedste anbefaling fra mig. Det var første gang jeg brugte Toptutors, men det bliver helt klart ikke sidste gang! Jeg afsluttede faget med et kæmpe 12-tal

Zene

Mor til elev

Vi blev utrolig glad for den hjælp min datter fik op til fysikprøven. Hun formåede på tre uger at blive så god, takket være hendes dygtige Tutor, at hun gik op til eksamen og fik et flot 12 tal. Tre uger inden eksamen, var hun sikker på hun ikke ville bestå, da hun var meget usikker og følte at hun ikke var fagligt dygtig nok. Tutoren hjælp hende både fagligt, men også følelsesmæssigt, så hun fik mere selvtillid og troen på at hun nok skulle klare eksamen. Toptutors får hermed den bedste anbefaling herfra. Det var første gang vi brugte Toptutors, men det bliver ikke sidste gang!

Saxo

Gymnasieelev i tysk

Leo er manden. Han var skidegod, og en kæmpe hjælp inden min eksamen i tysk.

Natasha

Mor til folkeskoleelev

Har været rigtig glad for, lektiehjælp til min datter og vil helt klart benytte os, af det en anden gang👍

Diana

Mor til elev

Top god lektiehjælp. Vores datter fik gennem fire måneder hjælp af en tutor fra Toptutors inden eksamen, og hun har været rigtig glad for forløbet. Deres kundeservice er også helt i top. Kan kun anbefale dem til alle, der gerne vil have lidt ekstra faglig støtte til et fag.

Zainab

Elev i spansk

Jeg havde den bedste oplevelse med Caroline fra toptutors! Jeg skulle op til spansk mundtligt, og havde meget lidt styr på alt. Jeg havde kun få timer med Caroline, men det var nok til jeg fik et 7 tal i mundtlig spansk, hvor jeg normalt ligger på et 02! Fed oplevelse og super søde tutors. Kæmpe anbefaling herfra

Janne

Mor til elev

Min datter der går på Handelskole i 1.g fik hjælp til matematik af William, en underviser hun var glad for og som hurtigt kunne se hvad hendes udfordring var. Vi har været meget glade for den hjælp hun har fået og det har været nemt at kontakte TopTutor, når vi havde spørgsmål.

August

Gymnasieelev

Det hele gik godt og jeg fik utrolig meget hjælp på utrolig kort tid

Christine

Mor til elev

Kan i høj grad anbefale top tutor. Min datter fik hjælp til matematik på a-niveau i 3.g. Det har løftet hende fagligt og givet hende motivation for faget. Hendes tutor Erik var dygtig og pædagogisk 👏🏻

Merete

Mor til folkeskoleelev

Vi har været enormt begejstrede for TopTutor hjemme hos os. Min søn har haft rigtig god gavn af at gennemgå forklaringer og øvelser og det kan ses direkte i hans forståelse af færdighedsregning og hans konkrete resultater. Mange tak!

Laura

Mor til elev

Tammi hjalp mig med at blive klar til min kemi B eksamen. Hun hjalp mig med at forstå tingene og føle mig mere stærk i de enkelte emner.

Emma

Gymnasieelev i fysik og kemi

Jeg har været så glad for mit forløb med Joachim! Han har været tålmodig og har meget hurtigt fået mig til at føle mig tryg ved de fag, som jeg altid har haft ondt i maven over. Det er, hvad jeg kalder en god tutor!

Anna

Gymnasieelev i matematik

Jeg har været rigtig glad for mit forløb hos toptutors og vil klart anbefale det til andre, synes især det er en fordel, at man kan modtage undervisning fra, hvor man er og ikke skal bøvle med logistikken.

Josefine

Gymnasieelev

Super god oplevelse med Mageska! Hun er velforberedt og god til at lære fra sig. Stor anbefaling ;)

Lise

Folkeskoleelev i naturfag

Det har været et virkeligt godt forløb i naturfag på 9. klasses niveau ved Vena. Hun var sød, velforberedt og dygtig. Det har også været nemt at kommunikere med Toptutors og nemt at sætte forløbet på pause.

Christoffersen

Gymnasieelev i matematik

Det ar helt klart pengene værd!!!! Elmer fandt den hele rigtige tutor. Fauod fik sørget for, at der kom et 10-tal i hus. Den bedste beslutning vi kunne tage!!!

Rie

Gymnasieelev i matematik og bioteknologi

Jeg havde Nilukshi som tutor i matematik og bioteknologi, og jeg har kun gode ting at sige om mit forløb! Udover at være utroligt fleksibel med sin tid, har hun været ekstremt tålmodig og god til at forklare tingene på en måde så de kan forstås. Derudover er det et kæmpe plus at hun også havde kendskab til de værktøjer jeg bruger på min uddannelse, fx Nspire. Jeg er blevet meget mere sikker i flere emner, og føler mig mere klædt på til mine eksaminer i 3g. Tak for det! Jeg kan kun give en varm anbefaling herfra!:)

Victor

Gymnasieelev i matematik

Utrolig godt sted, med fantastiske og kloge mennesker. De er gode til at lære fra sig, og få det ned på et niveau så det giver mening. Priserne er nede på jorden, så langt de fleste kan få den hjælpe de har brug for. Jeg synes helt klart det har været det hele værd. Jeg havde selv matematik på A niveau på et handelsgymnasie.

Emma

Folkeskoleelev i matematik og dansk

Min søn Jonathan har haft et super godt forløb med Lorika i Matematik og Dansk. Vi har haft super godt samarbejde, Hun har lyttet til os, og har været meget rumlig. Hun har selvfølelig super styr på det faglige, og har været meget engageret. Vi takker mange gange for det hjælp vi har fået, og sætter stor pris på det!

Narin

Folkeskoleelev i matematik

Super godt forløb i matematik, min søn havde stor gavn af dette kursus med Zainab.

Emma

Gymnasieelev i matematik

Forløbet har været helt fantastisk. De bedste penge investeret. Jonathan er en vanvittig dygtig underviser. Han er både super klog og virkelig god til at lære fra sig. Han er fleksibel og altid klar på at svare på sprøgsmål. Jeg kunne ikke have forestillet mig en bedre underviser, så han får den største anbefaling herfra!

Stefan

Far til elev i dansk og matematik

Super dygtige og imødekommende undervisere, og virkelig god service og opfølgning.

Maria

Elev i matematik

Rigtig god oplevelse med Kasper. Han var velforberedt og dygtig til at lære fra sig og samtidig sikrede han sig, at man var med undervejs. Dette kan klart anbefales!

Fabiola

Mor til elev i engelsk

Isabel var super til undervise vores datter i engelsk :)

Emilie

Elev i matematik

Super oplevelse. Caroline var velforberedt, tålmodig og virkelig dygtig. Hun og Toptutors får mine varmeste anbefalinger

Louise

Mor til gymnasieelev i fysik

Vi har været yderst glade for den hjælp vores søn fik af Toptutors til sin fysik A eksamen på HTX. Meget behjælplig i forhold til at finde den rette tutor til opgaven. Tutor Johan var virkelig dygtig og kunne hjælpe og udfordre vores søn. Vi kan bestemt anbefale både Toptutors og Johan.

Marie-Louise

Elev i kemi

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med toptutors. De fandt hurtigt en passende tutor til mig, som har været meget sød og hjælpsom igennem hele forløbet, og har givet mig mere mod og selvsikkerhed til at gå op til min kemi eksamen :)

Claus

Far til elev i tysk

En glad mor og nu også en glad ung, med mod på tysk eksamen 👍 Vores datter skal op i tysk på 2. G. En eksamen hun bestemt ikke så frem til. Vi havde besøg i to timer af en top tutor, og hun har nu mod på det hele og er sikker på hun består. En top motiveret og professionel hjælp. Bestemt ikke sidste gang. Kan klart anbefales.

Johanne

Elev i matematik

Rigtig godt forløb med gode og kompetente tutorer!

Suh

Mor til elev i latin

Han havde en standpunktskarakter på 4, syntes faget var meget svært og var bange for at dumpe. Vi benyttede os af tutor-hjælp igennem Toptutors og fik lynhurtigt kontakt til en kompetent tutor, og vores søn endte med at få 12 i sin sidste standpunktskaraktér og hentede et 10-tal hjem til eksamenen.

Jonathan

Gymnasieelev i SOP

Fik sgu 10 i SOP, takket være Kasper.

Laura

Elev i tysk

Super tilfreds med det hele! Sød og rar tutor. Det har virkelig givet mig mere mod til tysk eksamen. Mange tak :)

Stig

Elev i virksomhedsøkonomi

Super firma. Tutor, Oliver Højen Pedersen, er i særklasse, han har været virkelig stor hjælp for min datter. Tak for det. Alle aftaler overholdt til punkt og prikke. Bedste anbefalinger herfra.

Nikolai

Elev

Virkelig god undervisning, hvor man lære meget og virkelig gode og søde tutors

Fabiola

Folkeskoleelev

Isabel var super til undervise vores datter i engelsk :)

Gry

Gymnasieelev

Super udbytterigt forløb med Ditte i matematik. Hun er dygtig, sød og virkelig god til at forklare tingene, så det nemt kan forstås. Jeg kan virkelig anbefale hende!

Prøv selv - gratis og uden forpligtelser

Få vejledning af en fagekspert indenfor 24 timer.

Ofte stillede spørgsmål om at få en lektiehjælper i dansk

Vi tilbyder lektiehjælp i hele Danmark. Vores mission er at inspirere og hjælpe elever i hele Danmark til at opnå deres fulde potentiale - uanset hvor de bor.

Vi har samlet hundredevis af inspirerende undervisere for at give elever et boost i faglighed, selvtillid og motivation.

Det er ikke nemt at blive en TopTutor. At undervise børn er et stort anvsvar, og ikke alle får lov til at bære den titel.

Først screener vi alle vores ansøgere for at de har fået topkarakterer i ikke blot de fag, de vil undervise i, men er en topstuderende i de fleste fag.

Dem der lever op til vores krav bliver inviteret til en samtale, hvor vi tester deres faglighed og deres pædagogiske evner til at lære fra sig. For os er det vigtigt, at alle undervisere kan finde ud af forklare svære koncepter på en simpel måde, så alle elever kan forstå det.

Til sidst giver vi dem et oplæringskursus i hvordan de leverer topundervisning og sørger for at alle tutors har en ren børne- og straffeattest.

Gennem hele ansøgningsprocessen på flere skridt kommer størstedelen af ansøgerne ikke igennem, så vi kan være helt sikre på kun at have topkvalificerede tutors.

Vi sikrer os at alle vores undervisningsforløb bliver skræddersyet den enkelte elevs behov ved at give alle elever et gratis opstartsmøde, hvor eleven, familien og tutoren får snakket om forløbet. Til opstartsmødet får eleven lært tutoren at kende, mærker efter om der er god kemi, fortæller tutoren om sine behov og mål og får planlagt undervisningsforløbet.

Vi tilbyder forløbspakker med forskellige timepriser til skræddersyet lektiehjælp. Vores priser går fra 229 kr. i timen. De fleste af vores undervisningsforløb er længerevarende for at gøre en større forskel for den enkelte elev. Desto flere timer et undervisningsforløb er på desto billigere bliver timeprisen.

Du kan hurtigt komme i gang med et gratis opstartsmøde med en lektiehjælper. Tag kontakt til os og en fagekspert vil give dig et opkald hurtigst muligt for at høre nærmere om dine undervisningsbehov, så vi kan matche dig med den helt rette lektiehjælper til dit gratis opstartsmøde.

Efter en af vores fageksperter har haft en snak med jer om jeres undervisningsbehov vil vi gå i gang med at matche jer med en lektiehjælper. Det plejer at tage 1 - 5 dage før vi matcher jer med den helt rette lektiehjælper. Derefter kan I aftale en dato for jeres gratis opstartsmøde med lektiehjælperen.

Efter opstartsmødet kontakter jeres fagekspert jer for at høre om I har besluttet jer for at starte et fast forløb op med den matchede lektiehjælper.

Der er mange fordele ved at få professionel skræddersyet lektiehjælp. Vores lektiehjælpere skaber et trygt og positivt læringsmiljø, hvor undervisningen tilpasses den enkelte elevs mål og behov.

Privatundervisning sikrer, at eleven bliver aktivt inddraget i undervisningen, hvor der er direkte kommunikation med lektiehjælperen, så elevens feedback er med til at justere og variere undervisningen.

Vi har hundredvis af lektiehjælpere, der kan undervise i alle fag på folkeskole- og gymnasieniveau i hele Danmark. Tag kontakt til os, og vi matcher jer med den helt rette lektiehjælper til jeres situation.

Vi tilbyder lektiehjælp i alle fag på folkeskole- og gymnasieniveau. Vores mest populære fag er matematik, dansk og engelsk.

De naturvidenskabelige fag, som vi kan hjælpe med er blandt andet matematik, kemi, biologi og bioteknologi.

De sproglige fag vi hjælper med er blandt andet dansk, spansk, tysk, engelsk, arabisk og fransk.

Lektiehjælp i dansk

Glemmer du at sætte kommaerne de rigtige steder eller er dit ønske, at score topkarakter i din danske stil? Så er du kommet det helt rigtige sted! Hos Toptutors har vi udvalgt de bedste af de bedste lektiehjælpere til at hjælpe netop dig med at finde det du søger. De formår at skræddersy undervisningen og køre i et tempo, som passer til lige dine behov. Så hvis du sidder inde med et ønske om, at blive skarpere til dansk og overgå dine jævnaldrende, så har vi en tutor klar til at hjælpe dig på vej!

Hvad er fordelene ved at få en tutor i dansk?

Vi kender alle opskriften på den traditionelle undervisningsform, hvor læreren snakker ud til en hel klasse om de forskellige discipliner som reglerne indenfor grammatik og stilistisk analyse. Mange elever oplever denne type af undervisning som demotiverende, hvilket afspejler sig i lysten og glæden til at mestre dette fag. Vi har hos Toptutors erfaring med, at eleverne har et stort behov for yderligere støtte og undervisning i dette fag, hvorfor vi har valgt at sætte ekstra fokus her. Vi mener at dansk er et af de fag, hvor udbyttet af 1-1-undervisning giver størst pote, da der er udelukkende fokus på de discipliner, som eleven har udfordringer med eller ønsker at blive skarpere til.

At få feedback på en dansk stil kan virke mere personligt end at modtage konstruktiv kritik på en matematik opgave, hvorfor det at hyre en tutor i danskfaget vil være en super god idé. Skridt for skridt, er tutoren i stand til at køre stilen igennem med dig, og give dig feedback på det, som du har gjort godt, og konstruktiv kritik på det, som du kunne have gjort anderledes. Dermed vil du være klar til at aflevere en super god stil!

Hvor mange lektiehjælpere har I i dansk?

Det korte og mest simple svar er flere hundrede tutorer, som alle står klar til at yde den rette og nødvendige hjælp, hvis der skulle opstå et behov for det. Vi har sørget for at screene og certificere vores tutorer, så vi er helt sikre på, at udvælge dem, som er de bedste ude på markedet. Vi vil nemlig gerne være på den sikre side, når din læring og indsats kommer på en prøve!

Eftersom al vores undervisnings er online, skal du ikke bekymre dig om der er en tutor, som passer dig, i nærheden. Vi sørger for, at du bliver matchet med en tutor, som du vil blive glad for, og du skal bare sørge for, at have en internetforbindelse. Sværere er det ikke hos Toptutors!

Hvilke emner i dansk tilbydes der lektiehjælp i?

Hvis du sidder derhjemme og er usikker på, hvordan du skal starte din dansk stil eller er kommet godt i gang med den, men er gået i stå. Du er måske også færdig, og vil have den rettet igennem af en ekspert. Det kan også være, at du gerne vil have grammatikken på plads eller blive bedre til at analysere tekster. Alt dette og meget mere kan du hjælp til af en tutor, som passer lige præcis til dig! Ofte får man hjælp til at få bedre styr på lektierne eller blive mere klar til afgangsprøven i dansk læsning og afgangsprøven i dansk skriftlig fremstilling.

Hvis du gerne vil have et svar på, hvilke emner i dansk vi tilbyder lektiehjælp i, så er det korte og simple svar, at vi frembyder lektiehjælp i alle emner. Vores tutorer besidder de relevante kompetencer til at yde lektiehjælp i alt fra genrebegreber til litteraturtoeri og litterær metoder. Det kan også være, at din dansklærer har snakket om de forskellige kommaregler til timen i dag eller I blot har siddet og analyseret tekster, og du har siddet tilbage med tanken om, at du gerne vil blive bedre til disse og mange andre ting i faget. Den lektiehjælp, vi i disse og mange andre tilfælde kan tilbyde, afhænger selvfølgelig af hvor langt henne du er med din uddannelse, så vi kan få matchet dig med den helt rette tutor.

Man kan bl.a. få hjælp til bedre at få styr på ordklasser i dansk. Vi har også en guide på at lave en dansk disposition, der kan hjælpe dig, hvis du vil få bedre styr på hvad en disposition er i dansk.

Hvis dit barn går i indskolingen, og du har et ønske om, at det skal blive bedre til at læse eller stave, så er vi i stand til at finde en tutor, som ikke kun besidder den viden, der skal til for at hjælpe dit barn på vej med det, men også de rette pædagogiske evner til at gøre det spændende for dit barn at mestre disse kompetencer. Hvis vi derimod vender snuden mod de lidt højere klassetrin, så er vi i Toptutors selvfølgelig også klar med assistance her. Om der er tale om et digt af Michael Strunge der driller eller forståelsen bag en novelle af Tove Ditlevsen, som du gerne vil have på plads, så sidder vi klar til at finde den mest motiverede tutor, der er i stand til at dele sin passion fra sig. Hvem ved, måske bliver du den næste helt store digter.

Det kan også være at du måske sidder i gymnasiet, og skal til at gå i gang med din danskstil eller venter SRP-opgaven lige rundt og hjørnet, så sidder vi også her klar til at finde dig en tutor, som vil kunne være i stand til at ruste dig med råd, vejledning og inspiration til at du kan skrive den bedste opgave. Du sidder måske og tænker, hvad er det en tutor kan gøre anderledes for mig end det, som jeg er vant til at se og høre fra min dansklærer eller det, som jeg finder på nettet? Vores tutorer giver dig 1-1-undervisning, hvor der udelukkende fokuseres på de ting, som du er nysgerrig på og gerne vil blive bedre til. Det vil sige, at du slipper for at høre på ting og sager, som du allerede har helt styr på, og dermed udelukkende fokuserer på det, som du gerne vil blive bedre til. Sådan sparer du tid og kræfter samtidig med, at ikke blot bliver knivskarp til dansk, men den bedste blandt dine jævnaldrende.

Sætter du kommaerne de helt rigtige steder, og er du bare super god til at læse og skrive, og det læreren snakker om i timerne keder dig, fordi du bare har styr på det hele. Det kan også være, at du går rundt med drømmen om, at blive dansklærer en dag, og bare gerne vil mestre faget så godt som overhovedet muligt. Til dette har vi i Toptutors også en løsning. Vi kan sørge for, at du bliver matchet med en tutor, som kan levere den lektiehjælp som gør, at du ikke kun bliver bedre end dine jævnaldrende, men også de elever, der går en klasse eller to over dig. Sådan skal du ikke længere tænke på, at det udelukkende går over i tidsspild, når du sidder i klasselokalet og lytter til ting, som du allerede har hørt en masse gange før.

Vigtigheden af det danske sprog

Det kan være, at du har et ønske om, at blive dansklærer en skønne dag eller gerne vil udfordres noget mere på det danske sprog. Det kan også være, at du gerne vil ind på en uddannelse eller arbejde indenfor et bestemt område, hvor der vil blive krævet af dig, at du mestrer det danske sprog på et rigtig højt niveau. Selv hvis dette ikke er tilfældet, så er vi alle bekendte med, at det danske sprog er enormt vigtigt. Sprogkundskaberne indenfor dansk kan ikke kun få dig lettere igennem hverdagen, men også forrest i rækken efter du eventuelt har været til en jobsamtale eller lignende. Dine meninger og synspunkter vil også komme meget bedre og stærkere ud, når du kan finde ud af at få dem sagt på et højt niveau indenfor dansk. Det siger meget om en person, at du evner det at kunne formulere og artikulere dig på et yderst højt niveau. Dette vil automatisk sætte dig i bedre lys hos andre mennesker.

Til dette har du gået og overvejet, hvad du skal ty til for, at blive verdensmester i dansk og komme i mål. Du vil ikke længere kun læne dig op ad det du lærer i dansktimerne, men er begyndt at kigge andre steder, hvor du tænker det vil give større pote. Toptutors er det helt rigtige sted at kigge hen imod. Det vi er i stand til at gøre er, at matche dig med en tutor, som gik rundt med de samme ambitioner, og som lykkedes i sin jagt på succes. Hvis du ønsker en tutor, som ikke kun kan give relevant viden fra sig, men også kan dele ud af sin erfaring, så har vi lige nøjagtigt den person, som du søger. Det du vil blive mødt med er ikke blot en lektiehjælper, som vil kunne vejlede, inspirere og motivere dig, men også fortælle dig om sine erfaringer fra dengang han eller hun stod i samme situation. Dette vil give dig et bedre billede af, hvilken vej du bør tage og hvilke du bør holde dig fra. Dermed sparer du ikke kun penge, men også tid og kræfter på at træffe de rigtige valg, som til sidst vil føre dig til den ønskede destination.