Skræddersyet Lektiehjælp i Engelsk

Boost dine engelsk sprogfærdigheder med en tutor, der imødekommer dine unikke behov. Start i dag med en gratis prøvetime.

Hvem søger lektiehjælp i engelsk?

illustration af pige og hendes mor
illustration af elev

Hvad er det i?

illustration af folkeskole
Tilbage
illustration af gymnasium

Perfekt! Hvad hedder du?

Vidste du?
Vi har hjulpet hundredvis af elever i hele landet med at få flere succesoplevelser i skolen.

Tilbage
Næste

Tak. Hvordan kommer vi i kontakt med dig?

Vidste du?
Vi har en imponerende 5-stjernet Trustpilot for kundetilfredshed! Vores elever elsker den personlige lektiehjælp, vi tilbyder.

Tilbage
Næste

Super! Hvad er dit telefonnummer?

Vi kontakter dig hurtigst muligt og helt uforpligtende for at matche dig med den helt rette tutor i engelsk.

Tilbage

Hvordan fungerer et forløb
hos Toptutors?

Vi har samlet landets topstuderende for at give dig det bedst mulige undervisningsforløb.

1.
Ansøg til at blive Top Tutor. Bliv tutor, privatunderviser og lektiehjælper.

Behovsafklaring 📞 ✅

Du tager en uforpligtende snak med vores fageksperter, der vejleder dig og hører om dine behov, så vi kan matche dig med den helt rigtige tutor.

2.
Lektiehjælp og privatundervisning af tutor, der hjælper med lektier i alle fag i gymnasiet og folkeskolen. Få en mentor og rollemodel.

Gratis opstartsmøde 🎉 🧑🏼‍🏫

Vores fageksperter matcher dig med en Top Tutor hurtigst muligt, hvorefter I får et gratis opstartsmøde for at lære tutoren at kende, mærke efter om der er god kemi, du fortæller tutoren om dine behov og i fællesskab får I planlagt forløbet.

3.
Lektiehjælp med en tutor. Privatundervisning med en tutor og mentor, der hjælper med lektier og underviser i fag i gymnasiet og folkeskolen.

Forløbet starter! 🚀 🎓

Efter jeres gratis opstartsmøde starter jeres undervisningsforløb op, hvor I afholder den planlagte undervisning og tutoren hjælper dig med at opnå dine faglige mål.

Anbefalet af
forældre og elever

Hundredvis af børn og studerende har allerede fået hjælp hos Toptutors.

Annette

Mor til elev

Som mor til en ung pige som har haft svært ved at strukturere større opgaver og mundtlige eksamner har vi haft den aller bedste oplevelse med støtte fra Mikkel fra Toptutors. Han formåede at hjælpe med struktur på en måde som inspirerede og motiverede til et meget engageret og selvstændigt forløb både med opgave og forberedelse til eksamen. TAK!

Victor

Elev i matematik

Utrolig godt sted, med fantastiske og kloge mennesker. De er gode til at lære fra sig, og få det ned på et niveau så det giver mening. Priserne er nede på jorden, så langt de fleste kan få den hjælpe de har brug for. Jeg synes helt klart det har været det hele værd. Jeg havde selv matematik på A niveau på et handelsgymnasie.

Britta

Mor til elev

Toptutors - en fantastisk oplevelse Vi har i pr brugt Toptutors til vores søn i 2g kemi B og vi er fuldt ud tilfredse. Vi har haft to forskellige tutors og begge var gode - omend den sidste Tammi var helt fantastisk. Min søn gik fra minimal til stor forståelse på et år. Vi kan klart anbefale Toptutors - dybt profesionelle vedrørende alt.

Laura

Ester

Min Tutor Tammi har virkelig hjulpet mig igennem mit 2.g’s år, ved at hæve mit snit markant i kemi. Jeg gik fra 02 til sidste årsprøve, til 7 i denne, med årskarakterer på 10 og 10, så jeg giver Tammi 5 stjerner

Simon

Gymnasieelev i kemi

Jeg var så uheldig at trække kemi B til eksamen, og havde egentlig bare en forhåbning om at skulle bestå. Derfor fik jeg min tutor Mageska til at hjælpe mig med forberedelsen. Eksamen gik over alle mine forventninger, og jeg fik 12. Super fed oplevelse! Kan helt klart anbefales!

Jasmin

Gymnasieelev

Toptutors får den bedste anbefaling fra mig. Det var første gang jeg brugte Toptutors, men det bliver helt klart ikke sidste gang! Jeg afsluttede faget med et kæmpe 12-tal

Zene

Mor til elev

Vi blev utrolig glad for den hjælp min datter fik op til fysikprøven. Hun formåede på tre uger at blive så god, takket være hendes dygtige Tutor, at hun gik op til eksamen og fik et flot 12 tal. Tre uger inden eksamen, var hun sikker på hun ikke ville bestå, da hun var meget usikker og følte at hun ikke var fagligt dygtig nok. Tutoren hjælp hende både fagligt, men også følelsesmæssigt, så hun fik mere selvtillid og troen på at hun nok skulle klare eksamen. Toptutors får hermed den bedste anbefaling herfra. Det var første gang vi brugte Toptutors, men det bliver ikke sidste gang!

Saxo

Gymnasieelev i tysk

Leo er manden. Han var skidegod, og en kæmpe hjælp inden min eksamen i tysk.

Natasha

Mor til folkeskoleelev

Har været rigtig glad for, lektiehjælp til min datter og vil helt klart benytte os, af det en anden gang👍

Diana

Mor til elev

Top god lektiehjælp. Vores datter fik gennem fire måneder hjælp af en tutor fra Toptutors inden eksamen, og hun har været rigtig glad for forløbet. Deres kundeservice er også helt i top. Kan kun anbefale dem til alle, der gerne vil have lidt ekstra faglig støtte til et fag.

Zainab

Elev i spansk

Jeg havde den bedste oplevelse med Caroline fra toptutors! Jeg skulle op til spansk mundtligt, og havde meget lidt styr på alt. Jeg havde kun få timer med Caroline, men det var nok til jeg fik et 7 tal i mundtlig spansk, hvor jeg normalt ligger på et 02! Fed oplevelse og super søde tutors. Kæmpe anbefaling herfra

Janne

Mor til elev

Min datter der går på Handelskole i 1.g fik hjælp til matematik af William, en underviser hun var glad for og som hurtigt kunne se hvad hendes udfordring var. Vi har været meget glade for den hjælp hun har fået og det har været nemt at kontakte TopTutor, når vi havde spørgsmål.

August

Gymnasieelev

Det hele gik godt og jeg fik utrolig meget hjælp på utrolig kort tid

Christine

Mor til elev

Kan i høj grad anbefale top tutor. Min datter fik hjælp til matematik på a-niveau i 3.g. Det har løftet hende fagligt og givet hende motivation for faget. Hendes tutor Erik var dygtig og pædagogisk 👏🏻

Merete

Mor til folkeskoleelev

Vi har været enormt begejstrede for TopTutor hjemme hos os. Min søn har haft rigtig god gavn af at gennemgå forklaringer og øvelser og det kan ses direkte i hans forståelse af færdighedsregning og hans konkrete resultater. Mange tak!

Laura

Mor til elev

Tammi hjalp mig med at blive klar til min kemi B eksamen. Hun hjalp mig med at forstå tingene og føle mig mere stærk i de enkelte emner.

Emma

Gymnasieelev i fysik og kemi

Jeg har været så glad for mit forløb med Joachim! Han har været tålmodig og har meget hurtigt fået mig til at føle mig tryg ved de fag, som jeg altid har haft ondt i maven over. Det er, hvad jeg kalder en god tutor!

Anna

Gymnasieelev i matematik

Jeg har været rigtig glad for mit forløb hos toptutors og vil klart anbefale det til andre, synes især det er en fordel, at man kan modtage undervisning fra, hvor man er og ikke skal bøvle med logistikken.

Josefine

Gymnasieelev

Super god oplevelse med Mageska! Hun er velforberedt og god til at lære fra sig. Stor anbefaling ;)

Lise

Folkeskoleelev i naturfag

Det har været et virkeligt godt forløb i naturfag på 9. klasses niveau ved Vena. Hun var sød, velforberedt og dygtig. Det har også været nemt at kommunikere med Toptutors og nemt at sætte forløbet på pause.

Christoffersen

Gymnasieelev i matematik

Det ar helt klart pengene værd!!!! Elmer fandt den hele rigtige tutor. Fauod fik sørget for, at der kom et 10-tal i hus. Den bedste beslutning vi kunne tage!!!

Rie

Gymnasieelev i matematik og bioteknologi

Jeg havde Nilukshi som tutor i matematik og bioteknologi, og jeg har kun gode ting at sige om mit forløb! Udover at være utroligt fleksibel med sin tid, har hun været ekstremt tålmodig og god til at forklare tingene på en måde så de kan forstås. Derudover er det et kæmpe plus at hun også havde kendskab til de værktøjer jeg bruger på min uddannelse, fx Nspire. Jeg er blevet meget mere sikker i flere emner, og føler mig mere klædt på til mine eksaminer i 3g. Tak for det! Jeg kan kun give en varm anbefaling herfra!:)

Victor

Gymnasieelev i matematik

Utrolig godt sted, med fantastiske og kloge mennesker. De er gode til at lære fra sig, og få det ned på et niveau så det giver mening. Priserne er nede på jorden, så langt de fleste kan få den hjælpe de har brug for. Jeg synes helt klart det har været det hele værd. Jeg havde selv matematik på A niveau på et handelsgymnasie.

Emma

Folkeskoleelev i matematik og dansk

Min søn Jonathan har haft et super godt forløb med Lorika i Matematik og Dansk. Vi har haft super godt samarbejde, Hun har lyttet til os, og har været meget rumlig. Hun har selvfølelig super styr på det faglige, og har været meget engageret. Vi takker mange gange for det hjælp vi har fået, og sætter stor pris på det!

Narin

Folkeskoleelev i matematik

Super godt forløb i matematik, min søn havde stor gavn af dette kursus med Zainab.

Emma

Gymnasieelev i matematik

Forløbet har været helt fantastisk. De bedste penge investeret. Jonathan er en vanvittig dygtig underviser. Han er både super klog og virkelig god til at lære fra sig. Han er fleksibel og altid klar på at svare på sprøgsmål. Jeg kunne ikke have forestillet mig en bedre underviser, så han får den største anbefaling herfra!

Stefan

Far til elev i dansk og matematik

Super dygtige og imødekommende undervisere, og virkelig god service og opfølgning.

Maria

Elev i matematik

Rigtig god oplevelse med Kasper. Han var velforberedt og dygtig til at lære fra sig og samtidig sikrede han sig, at man var med undervejs. Dette kan klart anbefales!

Fabiola

Mor til elev i engelsk

Isabel var super til undervise vores datter i engelsk :)

Emilie

Elev i matematik

Super oplevelse. Caroline var velforberedt, tålmodig og virkelig dygtig. Hun og Toptutors får mine varmeste anbefalinger

Louise

Mor til gymnasieelev i fysik

Vi har været yderst glade for den hjælp vores søn fik af Toptutors til sin fysik A eksamen på HTX. Meget behjælplig i forhold til at finde den rette tutor til opgaven. Tutor Johan var virkelig dygtig og kunne hjælpe og udfordre vores søn. Vi kan bestemt anbefale både Toptutors og Johan.

Marie-Louise

Elev i kemi

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med toptutors. De fandt hurtigt en passende tutor til mig, som har været meget sød og hjælpsom igennem hele forløbet, og har givet mig mere mod og selvsikkerhed til at gå op til min kemi eksamen :)

Claus

Far til elev i tysk

En glad mor og nu også en glad ung, med mod på tysk eksamen 👍 Vores datter skal op i tysk på 2. G. En eksamen hun bestemt ikke så frem til. Vi havde besøg i to timer af en top tutor, og hun har nu mod på det hele og er sikker på hun består. En top motiveret og professionel hjælp. Bestemt ikke sidste gang. Kan klart anbefales.

Johanne

Elev i matematik

Rigtig godt forløb med gode og kompetente tutorer!

Suh

Mor til elev i latin

Han havde en standpunktskarakter på 4, syntes faget var meget svært og var bange for at dumpe. Vi benyttede os af tutor-hjælp igennem Toptutors og fik lynhurtigt kontakt til en kompetent tutor, og vores søn endte med at få 12 i sin sidste standpunktskaraktér og hentede et 10-tal hjem til eksamenen.

Jonathan

Gymnasieelev i SOP

Fik sgu 10 i SOP, takket være Kasper.

Laura

Elev i tysk

Super tilfreds med det hele! Sød og rar tutor. Det har virkelig givet mig mere mod til tysk eksamen. Mange tak :)

Stig

Elev i virksomhedsøkonomi

Super firma. Tutor, Oliver Højen Pedersen, er i særklasse, han har været virkelig stor hjælp for min datter. Tak for det. Alle aftaler overholdt til punkt og prikke. Bedste anbefalinger herfra.

Nikolai

Elev

Virkelig god undervisning, hvor man lære meget og virkelig gode og søde tutors

Fabiola

Folkeskoleelev

Isabel var super til undervise vores datter i engelsk :)

Gry

Gymnasieelev

Super udbytterigt forløb med Ditte i matematik. Hun er dygtig, sød og virkelig god til at forklare tingene, så det nemt kan forstås. Jeg kan virkelig anbefale hende!

Prøv selv - gratis og uden forpligtelser

Få vejledning af en fagekspert indenfor 24 timer.

Ofte stillede spørgsmål om at få en lektiehjælper i engelsk

Vi tilbyder lektiehjælp i hele Danmark. Vores mission er at inspirere og hjælpe elever i hele Danmark til at opnå deres fulde potentiale - uanset hvor de bor.

Vi har samlet hundredevis af inspirerende undervisere for at give elever et boost i faglighed, selvtillid og motivation.

Det er ikke nemt at blive en TopTutor. At undervise børn er et stort anvsvar, og ikke alle får lov til at bære den titel.

Først screener vi alle vores ansøgere for at de har fået topkarakterer i ikke blot de fag, de vil undervise i, men er en topstuderende i de fleste fag.

Dem der lever op til vores krav bliver inviteret til en samtale, hvor vi tester deres faglighed og deres pædagogiske evner til at lære fra sig. For os er det vigtigt, at alle undervisere kan finde ud af forklare svære koncepter på en simpel måde, så alle elever kan forstå det.

Til sidst giver vi dem et oplæringskursus i hvordan de leverer topundervisning og sørger for at alle tutors har en ren børne- og straffeattest.

Gennem hele ansøgningsprocessen på flere skridt kommer størstedelen af ansøgerne ikke igennem, så vi kan være helt sikre på kun at have topkvalificerede tutors.

Vi sikrer os at alle vores undervisningsforløb bliver skræddersyet den enkelte elevs behov ved at give alle elever et gratis opstartsmøde, hvor eleven, familien og tutoren får snakket om forløbet. Til opstartsmødet får eleven lært tutoren at kende, mærker efter om der er god kemi, fortæller tutoren om sine behov og mål og får planlagt undervisningsforløbet.

Vi tilbyder forløbspakker med forskellige timepriser til skræddersyet lektiehjælp. Vores priser går fra 229 kr. i timen. De fleste af vores undervisningsforløb er længerevarende for at gøre en større forskel for den enkelte elev. Desto flere timer et undervisningsforløb er på desto billigere bliver timeprisen.

Du kan hurtigt komme i gang med et gratis opstartsmøde med en lektiehjælper. Tag kontakt til os og en fagekspert vil give dig et opkald hurtigst muligt for at høre nærmere om dine undervisningsbehov, så vi kan matche dig med den helt rette lektiehjælper til dit gratis opstartsmøde.

Efter en af vores fageksperter har haft en snak med jer om jeres undervisningsbehov vil vi gå i gang med at matche jer med en lektiehjælper. Det plejer at tage 1 - 5 dage før vi matcher jer med den helt rette lektiehjælper. Derefter kan I aftale en dato for jeres gratis opstartsmøde med lektiehjælperen.

Efter opstartsmødet kontakter jeres fagekspert jer for at høre om I har besluttet jer for at starte et fast forløb op med den matchede lektiehjælper.

Der er mange fordele ved at få professionel skræddersyet lektiehjælp. Vores lektiehjælpere skaber et trygt og positivt læringsmiljø, hvor undervisningen tilpasses den enkelte elevs mål og behov.

Privatundervisning sikrer, at eleven bliver aktivt inddraget i undervisningen, hvor der er direkte kommunikation med lektiehjælperen, så elevens feedback er med til at justere og variere undervisningen.

Vi har hundredvis af lektiehjælpere, der kan undervise i alle fag på folkeskole- og gymnasieniveau i hele Danmark. Tag kontakt til os, og vi matcher jer med den helt rette lektiehjælper til jeres situation.

Vi tilbyder lektiehjælp i alle fag på folkeskole- og gymnasieniveau. Vores mest populære fag er matematik, dansk og engelsk.

De naturvidenskabelige fag, som vi kan hjælpe med er blandt andet matematik, kemi, biologi og bioteknologi.

De sproglige fag vi hjælper med er blandt andet dansk, spansk, tysk, engelsk, arabisk og fransk.

Lektiehjælp i engelsk

Du kender det sikkert alt for godt. Du er ude at rejse, og skal til at spørge en lokal om vej, men kommer ved et uheld til at spørge på dansk. Du kommer i tanke om, at du ikke er hjemme i Danmark, og skifter hurtigt over til engelsk, så vedkommende kan forstå dig. I kommer godt ud af det med hinanden, og du får vist vejen til byens bedste restaurant. Du takker for hjælpen, og trasker glad over til spisestedet for at prøve det lokale mad, som du har glædet dig til så længe.

Det er en kendsgerning, at engelsk efterhånden er blevet særdeles vigtig at mestre, og der er udsigt til, at det bliver stadig mere dominerende. Det kan være, at dit barn lige er startet i skole, og engelsk er et af fagene på dagsordenen. Det kan også være, at du går i en af de højere klasser eller sågar på gymnasiet, og du gerne vil have styrket dine sproglige evner, så kan vi hos Toptutors hjælpe dig på vej med det. For det kan være, at du en dag står uden en telefon i udlandet, og gerne vil have vist vejen til byens bedste restaurant, så er det et godt sted at starte, hvis man kan begå sig på engelsk. Så læs med forneden, hvordan du en dag kan blive verdensmester i at snakke engelsk!

Hvad er engelsk faget?

Før vi dykker dybere ned i hvorfor faget engelsk er vigtigt, er det afgørende at vide, hvad engelsk er for en størrelse. Du står måske i den situation, at dit barn skal til at begynde i skole, og du er en smule bekymret for, hvordan det kommer til at gribe det engelske sprog an. Dit barn er vant til at snakke dansk derhjemme, og skal til at lære et helt nyt sprog fra begyndelsen, og du ved ikke helt hvordan du skal forklare, hvad engelsk egentlig er.

Når vi hører engelsk, så tænker mange af os som det første, at det er det mest talte sprog i verden. Der er flere velkendte lande, som i dag har engelsk som deres officielle sprog. Storbritannien, USA og Australien er blot nogle af dem. Ikke nok med, at det er det officielle sprog i mange lande, så er det også det næstmest talte sprog i mange andre lande, heriblandt Danmark. Dette viser blot, hvor udbredt et sprog der er tale om, og hvor vigtigt det er at kunne snakke det. Uanset hvor du tager hen i verden i dag, er der som regel altid nogen, som kan begå sig på engelsk. Derfor er det berigende, at man er i stand til at kommunikere med forskellige mennesker fra hele verden. På baggrund af dette og mange flere grunde er det yderst vigtigt, at man også selv er i stand til at mestre sproget. Undervisningen i engelsk starter så tidligt som i folkeskolen, og i afsnittet nedenfor kan du læse med på, hvorfor faget er så vigtigt at kunne.

Hvorfor er engelsk vigtigt?

Som du sikkert ved i forvejen eller har læst dig frem til i det tidligere afsnit, så er engelsk det mest talte i verden, og et af de mest udbredte sprog. Derfor giver det god mening, at man også er en af dem, som kan begå sig i det. Man ved aldrig, hvornår man kan få brug for det. Du er f.eks. typen der aldrig tager sin telefon med, når du er ude at rejse, fordi du gerne vil have den fulde oplevelse. For at spare tid og penge på en masse alternativer til, at begå dig i det land, som du er taget på ferie i, så vil en god idé være, at kunne tale sproget. Det kan også være så simpelt som, at du har købt en seng i Ikea, og vejledningen til, hvordan du bygger den, står på engelsk. I disse og mange andre tilfælde ville det være en stor fordel, at kunne mestre det engelske sprog.

Også i forretningsverdenen er det vigtigt, at man er i stand til at snakke engelsk. I takt med digitaliseringen er vi vidne til, at verden bliver mere og mere global, hvor en transaktion fra Danmark til New Zealand kan gennemføres på blot et sekund. Det betyder, at forretning bliver udført på kryds og tværs af hele verden, hvorfor det at kunne tale engelsk ses som en nødvendighed. Selv de fleste fagtermer, som typisk bliver brugt i forretningsverdenen, er på engelsk. Vi sørger for, at du bliver matchet med en tutor, som du vil blive glad for, og du skal bare sørge for, at have en internetforbindelse. Sværere er det ikke hos Toptutors!

Det at være i stand til, at gøre brug af det engelske sprog, og kommunikere med forskellige mennesker verden over gør også, at vi bliver bedre til at forstå de kulturelle forskelle, som gør sig gældende, og på denne måde kan være i stand til at føre en mere behagelig snak.

Engelsk er, som bekendt for mange, et obligatorisk fag i skolen, hvilket giver anledning til, at vigtigheden af det skal tages i betragtning. Hvis du som forælder gerne vil give dit barn en god start, så står vi hos Toptutors klar til at hjælpe det på vej. Vi vil matche dit barn med den rigtige tutor, som er i stand til at skræddersy undervisningen sådan, at dit barn kommer flyvende fra start og dermed bliver klædt på til undervisningen på bedste vis. Hvis du sidder og er nysgerrig på, hvilke emner i faget vi tilbyder lektiehjælp i, så giver vi dig i næste afsnit et overblik over dette.

Hvilke emner i engelsk tilbydes der lektiehjælp i?

Du er super god til at sætte kommaerne de rigtige steder i danskfaget, og får bare topkarakter i dine stile. Du ved måske også, at kommareglerne i engelsk er noget anderledes end i dansk, hvilket du gerne vil blive bedre til. Derfor har du søgt om hjælp hos os, fordi du ved, at du bliver matchet med den helt rigtige tutor, som kan hjælpe dig med dette. Vi har forhåbentlig fanget din opmærksomhed, og du sidder måske og er nysgerrig på, hvad du ellers kan få hjælp til i engelsk grammatik. Herunder har vi samlet nogle af de vigtigste emner, som efterspørges af vores elever:

 • Kongruens
 • Verber
 • Artikler
 • Substantiver
 • Adjektiver
 • Pronomier
 • Præpositioner
 • Ordstilling
 • Stort begyndelsesbogstav
 • Udtalelse og forståelse
 • Læsning og stavning
Du har nu kigget vores liste igennem og tænker, at det førstnævnte emne lyder interessant, så du ikke længere begår de samme kongruensfejl. Du vil nemlig gerne have, at dine sætninger på engelsk lyder mere sammenhængende og flydende. Derfor tilføjer du også dette emne til din ønskeliste over ting, som du gerne vil have lektiehjælp til. Lige så vel som kommareglerne i engelsk afviger fra de regler, som vi kender fra dansk, så er der også nogle andre ting, hvor det engelske sprog afviger fra det danske. Hvis vi vender blikket mod sammensatte proprier i f.eks. filmtitler er der en klar forskel mellem det danske og engelske sprog. Det kan være, at du for nyligt har set en rigtig god film, som ‘The Green Mile’ med Tom Hanks, og du sidder og undrer dig over, hvorfor alle ord i titlen skal skrives med stort.

I engelsk skriver man nemlig alle vigtige ord i titlen med stort, hvor man på dansk vil nøjes med at skrive det første ord med stort, så den vil hedde ‘Den grønne mil’. Du synes måske nu, at reglerne omkring stort begyndelsesbogstav i engelsk lyder spændende, hvorfor du også tilføjer dette emne til ønskelisten.

Er det kun grammatikken, som jeg kan få hjælp til? Nejsa, selvfølgelig er der også hjælp at hente til andre ting i faget, som du gerne vil forbedre dig i. Læs med i det næste afsnit for at finde ud af, hvad det er du kan blive verdensmester i!

Hvad kan en tutor ellers hjælpe med i engelsk?

Som du nok kan forestille dig, er der en bred vifte af emner, som vores tutors er i stand til at tilbyde lektiehjælp i. Du har måske allerede styr på det eller har fået den nødvendige lektiehjælp i grammatik af en af vores seje tutors, hvorefter du tilfreds vender snuden mod andre emner, som du gerne vil undervises i. Det kan være, at du sidder med afleveringer til halsen, og du har valgt at prioritere din engelsk aflevering, fordi du gerne vil have forbedret dit gennemsnit eller du går rundt med en drøm om at blive engelsklærer. Du er på dit sidste år i gymnasiet, og har fået til opgave at skrive et analytical essay om en non-fiction tekst. Før du går i gang med at skrive, skal du have analyseret den givne tekst, men er ikke helt sikker på, hvordan du skal tackle dette. Du står måske i situationen, hvor du har analysen på plads, men ikke helt ved, hvordan du skal komme videre. Svaret på disse og mange andre spørgsmål og udfordringer kan vi hos Toptutors give dig. Ikke nok med, at vi finder og matcher dig med en tutor, som er knald god til engelsk, men også en lektiehjælper, som har helt styr på, hvordan du får analyseret din tekst korrekt og herefter får skrevet engelsk afleveringen, så du er tilfreds. Tutoren vil ikke kun hjælpe dig på vej, men også give dig gode ideer og anbefalinger til, hvordan du skal tackle en lignende situation fremover.

Omstændighederne kan også være anderledes: Eksaminerne er lige rundt om hjørnet. Du er HTX’er med engelsk på A-niveau, og du ved på forhånd at til den skriftlige eksamen vil du få muligheden for at vælge imellem tre opgavetyper: Analytical essay, argumentative essay eller manuscript for speech. Du kender dine styrker, og er allerede nu fast besluttet på, at vælge argumentative essay. Selv om du er super god til at argumentere og giver altid dine holdninger til kende, så vil du stadig gerne være sikker på, at du skriver et godt essay. Derfor vil du blive matchet sammen med en tutor, som ikke blot valgte den samme opgavetype som du, men også fik topkarakter i det. Du vil på baggrund af dette få mulighed for, at få den rette ekspertise og eksamenshjælp, som du ønsker.

Udover den skriftlige eksamen, er du også en af dem, som skal op i mundtlig engelsk, og skal derfor en tur forbi det grønne bord. Det kan være, at du hælder mere til de skriftlige eksamener, og derfor gerne vil have forbedret din udtale i engelsk eller er en super god kommunikatør, men gerne vil have finpudset de sidste sproglige detaljer, så står der en tutor klar til at hjælpe. Du vil blive matchet med en dygtig tutor, som er glad for at snakke og er super motiveret til, at give dig gode råd og anbefalinger til, hvordan du griber den mundtlige eksamen an. Det kan være, at du gerne vil vide, hvilke typiske spørgsmål der bliver stillet under eksamen eller vil køre en mini-eksamen, hvor tutoren agerer som din lærer. Du er måske udfordret på andre fronter, og derfor gerne vil afsætte tid til, at have en god og lang snak med din tutor på engelsk, så du bliver mere komfortabel ved at snakke engelsk.