Skræddersyet Lektiehjælp i Tysk

Lær tysk med en engageret tutor, der fokuserer på dine behov, mål og intresser. Start med en gratis prøvetime i dag.

Hvem søger lektiehjælp i tysk?

illustration af pige og hendes mor
illustration af elev

Hvad er det i?

illustration af folkeskole
Tilbage
illustration af gymnasium

Perfekt! Hvad hedder du?

Vidste du?
Vi har hjulpet hundredvis af elever i hele landet med at få flere succesoplevelser i skolen.

Tilbage
Næste

Tak. Hvordan kommer vi i kontakt med dig?

Vidste du?
Vi har en imponerende 5-stjernet Trustpilot for kundetilfredshed! Vores elever elsker den personlige lektiehjælp, vi tilbyder.

Tilbage
Næste

Super! Hvad er dit telefonnummer?

Vi kontakter dig hurtigst muligt og helt uforpligtende for at matche dig med den helt rette tutor i tysk.

Tilbage

Hvordan fungerer et forløb
hos Toptutors?

Vi har samlet landets topstuderende for at give dig det bedst mulige undervisningsforløb.

1.
Ansøg til at blive Top Tutor. Bliv tutor, privatunderviser og lektiehjælper.

Behovsafklaring 📞 ✅

Du tager en uforpligtende snak med vores fageksperter, der vejleder dig og hører om dine behov, så vi kan matche dig med den helt rigtige tutor.

2.
Lektiehjælp og privatundervisning af tutor, der hjælper med lektier i alle fag i gymnasiet og folkeskolen. Få en mentor og rollemodel.

Gratis opstartsmøde 🎉 🧑🏼‍🏫

Vores fageksperter matcher dig med en Top Tutor hurtigst muligt, hvorefter I får et gratis opstartsmøde for at lære tutoren at kende, mærke efter om der er god kemi, du fortæller tutoren om dine behov og i fællesskab får I planlagt forløbet.

3.
Lektiehjælp med en tutor. Privatundervisning med en tutor og mentor, der hjælper med lektier og underviser i fag i gymnasiet og folkeskolen.

Forløbet starter! 🚀 🎓

Efter jeres gratis opstartsmøde starter jeres undervisningsforløb op, hvor I afholder den planlagte undervisning og tutoren hjælper dig med at opnå dine faglige mål.

Anbefalet af
forældre og elever

Hundredvis af børn og studerende har allerede fået hjælp hos Toptutors.

Annette

Mor til elev

Som mor til en ung pige som har haft svært ved at strukturere større opgaver og mundtlige eksamner har vi haft den aller bedste oplevelse med støtte fra Mikkel fra Toptutors. Han formåede at hjælpe med struktur på en måde som inspirerede og motiverede til et meget engageret og selvstændigt forløb både med opgave og forberedelse til eksamen. TAK!

Victor

Elev i matematik

Utrolig godt sted, med fantastiske og kloge mennesker. De er gode til at lære fra sig, og få det ned på et niveau så det giver mening. Priserne er nede på jorden, så langt de fleste kan få den hjælpe de har brug for. Jeg synes helt klart det har været det hele værd. Jeg havde selv matematik på A niveau på et handelsgymnasie.

Britta

Mor til elev

Toptutors - en fantastisk oplevelse Vi har i pr brugt Toptutors til vores søn i 2g kemi B og vi er fuldt ud tilfredse. Vi har haft to forskellige tutors og begge var gode - omend den sidste Tammi var helt fantastisk. Min søn gik fra minimal til stor forståelse på et år. Vi kan klart anbefale Toptutors - dybt profesionelle vedrørende alt.

Laura

Ester

Min Tutor Tammi har virkelig hjulpet mig igennem mit 2.g’s år, ved at hæve mit snit markant i kemi. Jeg gik fra 02 til sidste årsprøve, til 7 i denne, med årskarakterer på 10 og 10, så jeg giver Tammi 5 stjerner

Simon

Gymnasieelev i kemi

Jeg var så uheldig at trække kemi B til eksamen, og havde egentlig bare en forhåbning om at skulle bestå. Derfor fik jeg min tutor Mageska til at hjælpe mig med forberedelsen. Eksamen gik over alle mine forventninger, og jeg fik 12. Super fed oplevelse! Kan helt klart anbefales!

Jasmin

Gymnasieelev

Toptutors får den bedste anbefaling fra mig. Det var første gang jeg brugte Toptutors, men det bliver helt klart ikke sidste gang! Jeg afsluttede faget med et kæmpe 12-tal

Zene

Mor til elev

Vi blev utrolig glad for den hjælp min datter fik op til fysikprøven. Hun formåede på tre uger at blive så god, takket være hendes dygtige Tutor, at hun gik op til eksamen og fik et flot 12 tal. Tre uger inden eksamen, var hun sikker på hun ikke ville bestå, da hun var meget usikker og følte at hun ikke var fagligt dygtig nok. Tutoren hjælp hende både fagligt, men også følelsesmæssigt, så hun fik mere selvtillid og troen på at hun nok skulle klare eksamen. Toptutors får hermed den bedste anbefaling herfra. Det var første gang vi brugte Toptutors, men det bliver ikke sidste gang!

Saxo

Gymnasieelev i tysk

Leo er manden. Han var skidegod, og en kæmpe hjælp inden min eksamen i tysk.

Natasha

Mor til folkeskoleelev

Har været rigtig glad for, lektiehjælp til min datter og vil helt klart benytte os, af det en anden gang👍

Diana

Mor til elev

Top god lektiehjælp. Vores datter fik gennem fire måneder hjælp af en tutor fra Toptutors inden eksamen, og hun har været rigtig glad for forløbet. Deres kundeservice er også helt i top. Kan kun anbefale dem til alle, der gerne vil have lidt ekstra faglig støtte til et fag.

Zainab

Elev i spansk

Jeg havde den bedste oplevelse med Caroline fra toptutors! Jeg skulle op til spansk mundtligt, og havde meget lidt styr på alt. Jeg havde kun få timer med Caroline, men det var nok til jeg fik et 7 tal i mundtlig spansk, hvor jeg normalt ligger på et 02! Fed oplevelse og super søde tutors. Kæmpe anbefaling herfra

Janne

Mor til elev

Min datter der går på Handelskole i 1.g fik hjælp til matematik af William, en underviser hun var glad for og som hurtigt kunne se hvad hendes udfordring var. Vi har været meget glade for den hjælp hun har fået og det har været nemt at kontakte TopTutor, når vi havde spørgsmål.

August

Gymnasieelev

Det hele gik godt og jeg fik utrolig meget hjælp på utrolig kort tid

Christine

Mor til elev

Kan i høj grad anbefale top tutor. Min datter fik hjælp til matematik på a-niveau i 3.g. Det har løftet hende fagligt og givet hende motivation for faget. Hendes tutor Erik var dygtig og pædagogisk 👏🏻

Merete

Mor til folkeskoleelev

Vi har været enormt begejstrede for TopTutor hjemme hos os. Min søn har haft rigtig god gavn af at gennemgå forklaringer og øvelser og det kan ses direkte i hans forståelse af færdighedsregning og hans konkrete resultater. Mange tak!

Laura

Mor til elev

Tammi hjalp mig med at blive klar til min kemi B eksamen. Hun hjalp mig med at forstå tingene og føle mig mere stærk i de enkelte emner.

Emma

Gymnasieelev i fysik og kemi

Jeg har været så glad for mit forløb med Joachim! Han har været tålmodig og har meget hurtigt fået mig til at føle mig tryg ved de fag, som jeg altid har haft ondt i maven over. Det er, hvad jeg kalder en god tutor!

Anna

Gymnasieelev i matematik

Jeg har været rigtig glad for mit forløb hos toptutors og vil klart anbefale det til andre, synes især det er en fordel, at man kan modtage undervisning fra, hvor man er og ikke skal bøvle med logistikken.

Josefine

Gymnasieelev

Super god oplevelse med Mageska! Hun er velforberedt og god til at lære fra sig. Stor anbefaling ;)

Lise

Folkeskoleelev i naturfag

Det har været et virkeligt godt forløb i naturfag på 9. klasses niveau ved Vena. Hun var sød, velforberedt og dygtig. Det har også været nemt at kommunikere med Toptutors og nemt at sætte forløbet på pause.

Christoffersen

Gymnasieelev i matematik

Det ar helt klart pengene værd!!!! Elmer fandt den hele rigtige tutor. Fauod fik sørget for, at der kom et 10-tal i hus. Den bedste beslutning vi kunne tage!!!

Rie

Gymnasieelev i matematik og bioteknologi

Jeg havde Nilukshi som tutor i matematik og bioteknologi, og jeg har kun gode ting at sige om mit forløb! Udover at være utroligt fleksibel med sin tid, har hun været ekstremt tålmodig og god til at forklare tingene på en måde så de kan forstås. Derudover er det et kæmpe plus at hun også havde kendskab til de værktøjer jeg bruger på min uddannelse, fx Nspire. Jeg er blevet meget mere sikker i flere emner, og føler mig mere klædt på til mine eksaminer i 3g. Tak for det! Jeg kan kun give en varm anbefaling herfra!:)

Victor

Gymnasieelev i matematik

Utrolig godt sted, med fantastiske og kloge mennesker. De er gode til at lære fra sig, og få det ned på et niveau så det giver mening. Priserne er nede på jorden, så langt de fleste kan få den hjælpe de har brug for. Jeg synes helt klart det har været det hele værd. Jeg havde selv matematik på A niveau på et handelsgymnasie.

Emma

Folkeskoleelev i matematik og dansk

Min søn Jonathan har haft et super godt forløb med Lorika i Matematik og Dansk. Vi har haft super godt samarbejde, Hun har lyttet til os, og har været meget rumlig. Hun har selvfølelig super styr på det faglige, og har været meget engageret. Vi takker mange gange for det hjælp vi har fået, og sætter stor pris på det!

Narin

Folkeskoleelev i matematik

Super godt forløb i matematik, min søn havde stor gavn af dette kursus med Zainab.

Emma

Gymnasieelev i matematik

Forløbet har været helt fantastisk. De bedste penge investeret. Jonathan er en vanvittig dygtig underviser. Han er både super klog og virkelig god til at lære fra sig. Han er fleksibel og altid klar på at svare på sprøgsmål. Jeg kunne ikke have forestillet mig en bedre underviser, så han får den største anbefaling herfra!

Stefan

Far til elev i dansk og matematik

Super dygtige og imødekommende undervisere, og virkelig god service og opfølgning.

Maria

Elev i matematik

Rigtig god oplevelse med Kasper. Han var velforberedt og dygtig til at lære fra sig og samtidig sikrede han sig, at man var med undervejs. Dette kan klart anbefales!

Fabiola

Mor til elev i engelsk

Isabel var super til undervise vores datter i engelsk :)

Emilie

Elev i matematik

Super oplevelse. Caroline var velforberedt, tålmodig og virkelig dygtig. Hun og Toptutors får mine varmeste anbefalinger

Louise

Mor til gymnasieelev i fysik

Vi har været yderst glade for den hjælp vores søn fik af Toptutors til sin fysik A eksamen på HTX. Meget behjælplig i forhold til at finde den rette tutor til opgaven. Tutor Johan var virkelig dygtig og kunne hjælpe og udfordre vores søn. Vi kan bestemt anbefale både Toptutors og Johan.

Marie-Louise

Elev i kemi

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med toptutors. De fandt hurtigt en passende tutor til mig, som har været meget sød og hjælpsom igennem hele forløbet, og har givet mig mere mod og selvsikkerhed til at gå op til min kemi eksamen :)

Claus

Far til elev i tysk

En glad mor og nu også en glad ung, med mod på tysk eksamen 👍 Vores datter skal op i tysk på 2. G. En eksamen hun bestemt ikke så frem til. Vi havde besøg i to timer af en top tutor, og hun har nu mod på det hele og er sikker på hun består. En top motiveret og professionel hjælp. Bestemt ikke sidste gang. Kan klart anbefales.

Johanne

Elev i matematik

Rigtig godt forløb med gode og kompetente tutorer!

Suh

Mor til elev i latin

Han havde en standpunktskarakter på 4, syntes faget var meget svært og var bange for at dumpe. Vi benyttede os af tutor-hjælp igennem Toptutors og fik lynhurtigt kontakt til en kompetent tutor, og vores søn endte med at få 12 i sin sidste standpunktskaraktér og hentede et 10-tal hjem til eksamenen.

Jonathan

Gymnasieelev i SOP

Fik sgu 10 i SOP, takket være Kasper.

Laura

Elev i tysk

Super tilfreds med det hele! Sød og rar tutor. Det har virkelig givet mig mere mod til tysk eksamen. Mange tak :)

Stig

Elev i virksomhedsøkonomi

Super firma. Tutor, Oliver Højen Pedersen, er i særklasse, han har været virkelig stor hjælp for min datter. Tak for det. Alle aftaler overholdt til punkt og prikke. Bedste anbefalinger herfra.

Nikolai

Elev

Virkelig god undervisning, hvor man lære meget og virkelig gode og søde tutors

Fabiola

Folkeskoleelev

Isabel var super til undervise vores datter i engelsk :)

Gry

Gymnasieelev

Super udbytterigt forløb med Ditte i matematik. Hun er dygtig, sød og virkelig god til at forklare tingene, så det nemt kan forstås. Jeg kan virkelig anbefale hende!

Prøv selv - gratis og uden forpligtelser

Få vejledning af en fagekspert indenfor 24 timer.

Ofte stillede spørgsmål om at få en lektiehjælper i tysk

Vi tilbyder lektiehjælp i hele Danmark. Vores mission er at inspirere og hjælpe elever i hele Danmark til at opnå deres fulde potentiale - uanset hvor de bor.

Vi har samlet hundredevis af inspirerende undervisere for at give elever et boost i faglighed, selvtillid og motivation.

Det er ikke nemt at blive en TopTutor. At undervise børn er et stort anvsvar, og ikke alle får lov til at bære den titel.

Først screener vi alle vores ansøgere for at de har fået topkarakterer i ikke blot de fag, de vil undervise i, men er en topstuderende i de fleste fag.

Dem der lever op til vores krav bliver inviteret til en samtale, hvor vi tester deres faglighed og deres pædagogiske evner til at lære fra sig. For os er det vigtigt, at alle undervisere kan finde ud af forklare svære koncepter på en simpel måde, så alle elever kan forstå det.

Til sidst giver vi dem et oplæringskursus i hvordan de leverer topundervisning og sørger for at alle tutors har en ren børne- og straffeattest.

Gennem hele ansøgningsprocessen på flere skridt kommer størstedelen af ansøgerne ikke igennem, så vi kan være helt sikre på kun at have topkvalificerede tutors.

Vi sikrer os at alle vores undervisningsforløb bliver skræddersyet den enkelte elevs behov ved at give alle elever et gratis opstartsmøde, hvor eleven, familien og tutoren får snakket om forløbet. Til opstartsmødet får eleven lært tutoren at kende, mærker efter om der er god kemi, fortæller tutoren om sine behov og mål og får planlagt undervisningsforløbet.

Vi tilbyder forløbspakker med forskellige timepriser til skræddersyet lektiehjælp. Vores priser går fra 229 kr. i timen. De fleste af vores undervisningsforløb er længerevarende for at gøre en større forskel for den enkelte elev. Desto flere timer et undervisningsforløb er på desto billigere bliver timeprisen.

Du kan hurtigt komme i gang med et gratis opstartsmøde med en lektiehjælper. Tag kontakt til os og en fagekspert vil give dig et opkald hurtigst muligt for at høre nærmere om dine undervisningsbehov, så vi kan matche dig med den helt rette lektiehjælper til dit gratis opstartsmøde.

Efter en af vores fageksperter har haft en snak med jer om jeres undervisningsbehov vil vi gå i gang med at matche jer med en lektiehjælper. Det plejer at tage 1 - 5 dage før vi matcher jer med den helt rette lektiehjælper. Derefter kan I aftale en dato for jeres gratis opstartsmøde med lektiehjælperen.

Efter opstartsmødet kontakter jeres fagekspert jer for at høre om I har besluttet jer for at starte et fast forløb op med den matchede lektiehjælper.

Der er mange fordele ved at få professionel skræddersyet lektiehjælp. Vores lektiehjælpere skaber et trygt og positivt læringsmiljø, hvor undervisningen tilpasses den enkelte elevs mål og behov.

Privatundervisning sikrer, at eleven bliver aktivt inddraget i undervisningen, hvor der er direkte kommunikation med lektiehjælperen, så elevens feedback er med til at justere og variere undervisningen.

Vi har hundredvis af lektiehjælpere, der kan undervise i alle fag på folkeskole- og gymnasieniveau i hele Danmark. Tag kontakt til os, og vi matcher jer med den helt rette lektiehjælper til jeres situation.

Vi tilbyder lektiehjælp i alle fag på folkeskole- og gymnasieniveau. Vores mest populære fag er matematik, dansk og engelsk.

De naturvidenskabelige fag, som vi kan hjælpe med er blandt andet matematik, kemi, biologi og bioteknologi.

De sproglige fag vi hjælper med er blandt andet dansk, spansk, tysk, engelsk, arabisk og fransk.

Lektiehjælp i tysk

Bor du tæt på grænsen til Tyskland? Måske går du i folkeskole eller på gymnasiet, og bare gerne vil styrke dine sprogkundskaber inden for faget. Uanset hvad der her er tale om, så er du landet det helt rigtige sted. Hos Toptutors er vi nemlig i stand til, at finde lige netop den tutor, som vil kunne opfylde dit ønske. For at finde ud af, hvordan vi gør, og hvorledes du kan blive tysk sprogekspert, så hop med på forsædet og læs med!

Hvad er tysk?

For bedre at kunne forstå, hvad lektiehjælp i tysk kan bidrage med til den enkelte elev, er det en god idé først at få introducere sproget, for at få et bedre overblik over, hvad for en størrelse det drejer sig om.
Tysk er i sig selv et vestgermansk sprog, der primært tales i Tyskland, Østrig og Schweiz. Det betegnes som det officielle sprog i disse tre lande og et af de officielle sprog i Belgien. I nogle samfund fremstår tysk som andetsprog, herunder i områder som Østeuropa, Nord- og Sydamerika samt i nogle dele af Asien.

Et af emnerne i tysk, som vi tilbyder lektiehjælp i, er grammatik, og dette vægter vældig meget i faget. Vi vil komme nærmere ind på emnet senere. Der er at finde en masse forskellige bøjningsregler i det tyske sprog med fire grammatiske kasus for substantiver, pronominer og adjektiver samt tre grammatiske tider for verber. En interessant detalje er, at det tyske ordforråd i vid udstrækning er afledt af latin og græsk, og har også været stærkt påvirket af andre sprog, som det har været i kontakt med i løbet af dets historie, som fransk og engelsk. Modsat findes der mange ord i nogle af de sprog, som tales på Balkan, som benytter sig af terminologier fra det tyske sprog.

Hvis vi tilsidesætter det grammatiske- og historiske aspekt af sproget, så bliver tysk også betegnet som et meget vigtigt sprog hvad angår international kommunikation, da det er et af de mest talte sprog i EU og er et officielt arbejdssprog i mange internationale organisationer, herunder FN og EU. Lyder det allerede som en stor mundfuld? Bare rolig, vores tutorer har styr på det, og vil guide dig igennem disse og mange andre regler indenfor sproget.

Hvad er fordelene ved, at hyre en tutor i tysk?

Som vi var inde på i det tidligere afsnit, så er det muligvis mange, som kan nikke genkendende til nogle af udfordringerne vedrørende tysk grammatik. Det skal vi selvfølgelig have gjort noget ved, så du kan blive sprogekspert i tysk.
Hvis du er en af dem, der sidder og overvejer at hyre en tutor i tysk, er du i gang med at træffe en smart beslutning, der kan have adskillige fordele for din sprogindlæringsrejse. Der er en del fordele ved at arbejde med en tutor, men vi har udvalgt at nævne nogle af dem, som vi betragter som værende de vigtigste.

Først og fremmest kan en lektiehjælper tilbyde personlig opmærksomhed, hjælp og støtte, der er skræddersyet til dine specifikke behov og mål. De vil være i stand til, at vurdere dine nuværende færdigheder og identificere de områder, hvor du muligvis har brug for yderligere hjælp, og på baggrund af disse oplysninger designe deres lektioner i overensstemmelse hermed. Det betyder, at du vil formå at udvikle dig i dit eget tempo og fokusere på de aspekter af sproget, der er de vigtigst for dig.

En anden fordel ved at hyre en tutor er forbedret effektivitet. Med en lektiehjælper vil du være i stand til at gøre hurtigere fremskridt og nå dine mål snarere end normalt. Tutoren vil kunne hjælpe dig med at identificere og overkomme eventuelle forhindringer, der kan holde dig tilbage, og give målrettet undervisning, der er skræddersyet til dine individuelle behov. Dette vil gøre dig i stand til, at arbejde mere effektivt og få mest ud af den tid, som du bruger med hovedet begravet i bøgerne.
Øget motivation er en anden nøglefaktor i effektiv sprogindlæring, og en tutor kan give den opmuntring og støtte, som du har brug for, for at blive motiveret og på sporet af succes. Udover det faglige aspekt, så er en tutor også i stand til, at hjælpe dig med sætte realistiske mål og give regelmæssig feedback med henblik på at hjælpe dig med at måle dine fremskridt. Dette kan især være nyttigt, hvis du kæmper for at forblive motiveret på egen hånd.

Udover disse praktiske fordele kan arbejdet med en tutor også hjælpe dig med at udvikle en dybere forståelse af sproget og dets kompleksitet. De kan give forklaringer og eksempler, der er skræddersyet til dit forståelsesniveau, hvilket kan hjælpe dig med at forstå komplekse grammatik- og ordforrådsbegreber lettere. Dette vil være med til, at fremme elevens forståelses- og kommunikationsevner.
Nok med det faglige tænker du måske. En lektiehjælper er nemlig også i stand til, at give værdifuld indsigt i kulturen og skikkene i tysktalende lande. Dette kan hjælpe dig med bedre at forstå og værdsætte sproget og de mennesker, der taler det. Hvis vi bibeholder fokuset på fordelene ved at lære tysk, som strækker sig ud over det faglige, så er der også det forretningsmæssige aspekt til det. Dem af jer, som handler med tyske virksomheder eller bor i nærheden af Tyskland, er højst sandsynligt bekendte med, at tyskere foretrækker at snakke tysk med dig. Af denne grund vil det selvfølgelig være en fordel, at kunne mestre det tyske sprog, så hvis du en dag står i situationen, hvor du skal handle med en tysk virksomhed, at du dermed er i stand til at kunne gøre forretning, og øge dine chancer for at få succes på arbejdet.

Samlet set er det en smart investering at hyre en tutor i tysk, der er i stand til at give dig adskillige fordele i din sprogindlæringsrejse. Uanset om du er nybegynder eller har prøvet det før, kan en lektiehjælper assistere dig med at gøre hurtigere fremskridt, forbedre dine sprogfærdigheder og nå dine mål.

Hvor mange tutors har I i tysk?

Antallet af tutorer er mange, men det vi hos Toptutors vægter rigtig højt er, at finde dig lige netop den tutor, som vil kunne være i stand til, at yde den rette og nødvendige hjælp. Derfor sørger vi for, at vores tutorer bliver screenet og certificeret før de overhovedet kommer i betragtning, så du ikke bliver snydt i at lære tysk.
Som du måske allerede har læst dig frem til, så er vi en online lektiehjælps platform, hvorfor det gør det meget nemmere, at finde lige præcis den tutor, som du vil blive glad for. Det eneste du skal sørge for er, at have en internetforbindelse. Alt andet sørger vi for hos Toptutors!

Hvis du gerne vil vide mere om, hvilke emner i tysk vi tilbyder hjælp i, så læs med i næste afsnit. Sammen med dig vil vi gå igennem emnerne for at give dig et bedre overblik, så du har helt styr på tingene inden du går igang.

Hvilke emner i tysk tilbydes der lektiehjælp i?

Du er måske en af dem, som er super god til at snakke tysk, men gerne vil have styr på grammatikken. Det kan også være, at du læser og forstår sproget ubesværet, men gerne vil lære at tale det, så du kan begå dig næste gang du tager forbi grænsen. Uanset hvad det drejer sig om, så er vi hos Toptutors parate til at give en hjælpende hånd.

Nu sidder du måske og funderer over, hvad det helt konkret er, vi hos Toptutors kan hjælpe dig med. Dette afhænger selvfølgelig af, hvilket niveau der er tale om. Hvis du går på gymnasiet, og har tysk på enten C eller B niveau, så er der en række forskellige emner, som tutoren kan hjælpe dig med at få styr på. I tilfælde af, at det er grammatikken der driller, så vil du kunne have mulighed for, at få hjælp til hvordan du på effektiv vis vil kunne være i stand til, at analysere, fortolke og redegøre forskellige emner og tekster på tysk. Det kan være I også har fået til opgave at perspektivere den givne tekst til andre tekster, som I tidligere har læst. Dette vil tutoren også være i stand til at asssístere med. Tutoren vil ikke blot give dig gode råd og tips til, hvordan du bør gribe en perspektivering an, men også hvorledes du bør gøre brug af dit tyske ordforråd samt styrke det på de områder, hvor der ligger et behov. I denne forbindelse vil du blive bedre til, at føre en samtale på en meget forståelig, enkelt og sammenhængende måde på tysk, og være i stand til at redegøre for og diskutere forskellige synspunkter.

Som vi kom ind på tidligere, så kunne det være, at du er en af dem, som ikke udfordres på det sproglige aspekt, men gerne vil styrke dit tysk på andre områder. Du har sikkert bemærket det i dine tyskopgaver. Det kører rigtig godt med at skrive dem, men der er bare en “lille” ting der går igen hver gang. Du er ikke helt sikker på, om der skal stå Der, Die eller Das de fleste af gangene, og nu vil du gerne have det på plads en gang for alle. Bare rolig, vi finder dig lige netop den tutor, som har super godt styr på dette, og som vil sørge for, at du ikke længere bøvler med det.

Det kan også være, at du er en af dem, der har tysk på A-niveau, og skal op til både den mundtlige- og skriftlige eksamen. Du er nervøs og ved ikke rigtig, hvad du kan forvente til eksamen. Er det reglerne indenfor navne- og kendeordene du gerne vil mestre eller er det forholdet mellem ord i en sætning, som du ofte udfordres i, og derfor gerne vil have præpositions reglerne på plads. Det kan også være, at der slet ikke er tale om det faglige aspekt, men du er nervøs ved tanken om, at du skal op i mundtlig tysk. Med henblik på at mindske din nervøsitet, så er der en række ting, som en tutor kan gøre brug af. Et af dem er, at tilbyde tips og tricks, som hvordan du effektivt benytter pauser eller hvordan du bør benytte dit kropssprog og øjenkontakt til at engagere lytterne. En anden ting, som din tutor kan hjælpe dig med, er at vedkommende kan lytte til dit oplæg og give feedback på din præsentation, for dermed at kunne identificere dine styrkeområder, som du bør lægge mest vægt på, og områder, der skal forbedres. Dette kan hjælpe dig med at identificere og løse eventuelle svagheder inden eksamen.

Hvis dit barn skal til at begynde i skole, eller er godt på vej til at færdiggøre folkeskolen, så tilbyder vi hos Toptutors selvfølgelig også hjælp her. I tilfælde af, at du gerne vil forberede dit barn inden tysk kommer på dagsordenen, så at det kommer godt fra start, eller blot vil sikre dig, at dit barn kan finde ud af, at danne meningsfyldte sætninger på tysk, så vil vi finde den tutor, som kan lige præcis dette.
Overordnet set kan en tutor fremstå som et værdifuldt aktiv for en studerende, uanset om der er tale om dig der skal forberede dig til din mundtlige eksamen eller dit barn, der skal begynde med at lære tysk. Ved at give øvelse, gennemgang, feedback og vejledning kan en tutor hjælpe den studerende med at føle sig sikker og parat til de mange udfordringer.