Skræddersyet Lektiehjælp i Fysik/kemi

Få styr på fysik-kemi med en tutor, der tilpasser udervisningen til dine mål. Start med en gratis prøvetime i dag.

Hvem søger lektiehjælp i fysik/kemi?

illustration af pige og hendes mor
illustration af elev

Hvad er det i?

illustration af folkeskole
Tilbage
illustration af gymnasium

Perfekt! Hvad hedder du?

Vidste du?
Vi har hjulpet hundredvis af elever i hele landet med at få flere succesoplevelser i skolen.

Tilbage
Næste

Tak. Hvordan kommer vi i kontakt med dig?

Vidste du?
Vi har en imponerende 5-stjernet Trustpilot for kundetilfredshed! Vores elever elsker den personlige lektiehjælp, vi tilbyder.

Tilbage
Næste

Super! Hvad er dit telefonnummer?

Vi kontakter dig hurtigst muligt og helt uforpligtende for at matche dig med den helt rette tutor i fysik/kemi.

Tilbage

Hvordan fungerer et forløb
hos Toptutors?

Vi har samlet landets topstuderende for at give dig det bedst mulige undervisningsforløb.

1.
Ansøg til at blive Top Tutor. Bliv tutor, privatunderviser og lektiehjælper.

Behovsafklaring 📞 ✅

Du tager en uforpligtende snak med vores fageksperter, der vejleder dig og hører om dine behov, så vi kan matche dig med den helt rigtige tutor.

2.
Lektiehjælp og privatundervisning af tutor, der hjælper med lektier i alle fag i gymnasiet og folkeskolen. Få en mentor og rollemodel.

Gratis opstartsmøde 🎉 🧑🏼‍🏫

Vores fageksperter matcher dig med en Top Tutor hurtigst muligt, hvorefter I får et gratis opstartsmøde for at lære tutoren at kende, mærke efter om der er god kemi, du fortæller tutoren om dine behov og i fællesskab får I planlagt forløbet.

3.
Lektiehjælp med en tutor. Privatundervisning med en tutor og mentor, der hjælper med lektier og underviser i fag i gymnasiet og folkeskolen.

Forløbet starter! 🚀 🎓

Efter jeres gratis opstartsmøde starter jeres undervisningsforløb op, hvor I afholder den planlagte undervisning og tutoren hjælper dig med at opnå dine faglige mål.

Anbefalet af
forældre og elever

Hundredvis af børn og studerende har allerede fået hjælp hos Toptutors.

Annette

Mor til elev

Som mor til en ung pige som har haft svært ved at strukturere større opgaver og mundtlige eksamner har vi haft den aller bedste oplevelse med støtte fra Mikkel fra Toptutors. Han formåede at hjælpe med struktur på en måde som inspirerede og motiverede til et meget engageret og selvstændigt forløb både med opgave og forberedelse til eksamen. TAK!

Victor

Elev i matematik

Utrolig godt sted, med fantastiske og kloge mennesker. De er gode til at lære fra sig, og få det ned på et niveau så det giver mening. Priserne er nede på jorden, så langt de fleste kan få den hjælpe de har brug for. Jeg synes helt klart det har været det hele værd. Jeg havde selv matematik på A niveau på et handelsgymnasie.

Britta

Mor til elev

Toptutors - en fantastisk oplevelse Vi har i pr brugt Toptutors til vores søn i 2g kemi B og vi er fuldt ud tilfredse. Vi har haft to forskellige tutors og begge var gode - omend den sidste Tammi var helt fantastisk. Min søn gik fra minimal til stor forståelse på et år. Vi kan klart anbefale Toptutors - dybt profesionelle vedrørende alt.

Laura

Ester

Min Tutor Tammi har virkelig hjulpet mig igennem mit 2.g’s år, ved at hæve mit snit markant i kemi. Jeg gik fra 02 til sidste årsprøve, til 7 i denne, med årskarakterer på 10 og 10, så jeg giver Tammi 5 stjerner

Simon

Gymnasieelev i kemi

Jeg var så uheldig at trække kemi B til eksamen, og havde egentlig bare en forhåbning om at skulle bestå. Derfor fik jeg min tutor Mageska til at hjælpe mig med forberedelsen. Eksamen gik over alle mine forventninger, og jeg fik 12. Super fed oplevelse! Kan helt klart anbefales!

Jasmin

Gymnasieelev

Toptutors får den bedste anbefaling fra mig. Det var første gang jeg brugte Toptutors, men det bliver helt klart ikke sidste gang! Jeg afsluttede faget med et kæmpe 12-tal

Zene

Mor til elev

Vi blev utrolig glad for den hjælp min datter fik op til fysikprøven. Hun formåede på tre uger at blive så god, takket være hendes dygtige Tutor, at hun gik op til eksamen og fik et flot 12 tal. Tre uger inden eksamen, var hun sikker på hun ikke ville bestå, da hun var meget usikker og følte at hun ikke var fagligt dygtig nok. Tutoren hjælp hende både fagligt, men også følelsesmæssigt, så hun fik mere selvtillid og troen på at hun nok skulle klare eksamen. Toptutors får hermed den bedste anbefaling herfra. Det var første gang vi brugte Toptutors, men det bliver ikke sidste gang!

Saxo

Gymnasieelev i tysk

Leo er manden. Han var skidegod, og en kæmpe hjælp inden min eksamen i tysk.

Natasha

Mor til folkeskoleelev

Har været rigtig glad for, lektiehjælp til min datter og vil helt klart benytte os, af det en anden gang👍

Diana

Mor til elev

Top god lektiehjælp. Vores datter fik gennem fire måneder hjælp af en tutor fra Toptutors inden eksamen, og hun har været rigtig glad for forløbet. Deres kundeservice er også helt i top. Kan kun anbefale dem til alle, der gerne vil have lidt ekstra faglig støtte til et fag.

Zainab

Elev i spansk

Jeg havde den bedste oplevelse med Caroline fra toptutors! Jeg skulle op til spansk mundtligt, og havde meget lidt styr på alt. Jeg havde kun få timer med Caroline, men det var nok til jeg fik et 7 tal i mundtlig spansk, hvor jeg normalt ligger på et 02! Fed oplevelse og super søde tutors. Kæmpe anbefaling herfra

Janne

Mor til elev

Min datter der går på Handelskole i 1.g fik hjælp til matematik af William, en underviser hun var glad for og som hurtigt kunne se hvad hendes udfordring var. Vi har været meget glade for den hjælp hun har fået og det har været nemt at kontakte TopTutor, når vi havde spørgsmål.

August

Gymnasieelev

Det hele gik godt og jeg fik utrolig meget hjælp på utrolig kort tid

Christine

Mor til elev

Kan i høj grad anbefale top tutor. Min datter fik hjælp til matematik på a-niveau i 3.g. Det har løftet hende fagligt og givet hende motivation for faget. Hendes tutor Erik var dygtig og pædagogisk 👏🏻

Merete

Mor til folkeskoleelev

Vi har været enormt begejstrede for TopTutor hjemme hos os. Min søn har haft rigtig god gavn af at gennemgå forklaringer og øvelser og det kan ses direkte i hans forståelse af færdighedsregning og hans konkrete resultater. Mange tak!

Laura

Mor til elev

Tammi hjalp mig med at blive klar til min kemi B eksamen. Hun hjalp mig med at forstå tingene og føle mig mere stærk i de enkelte emner.

Emma

Gymnasieelev i fysik og kemi

Jeg har været så glad for mit forløb med Joachim! Han har været tålmodig og har meget hurtigt fået mig til at føle mig tryg ved de fag, som jeg altid har haft ondt i maven over. Det er, hvad jeg kalder en god tutor!

Anna

Gymnasieelev i matematik

Jeg har været rigtig glad for mit forløb hos toptutors og vil klart anbefale det til andre, synes især det er en fordel, at man kan modtage undervisning fra, hvor man er og ikke skal bøvle med logistikken.

Josefine

Gymnasieelev

Super god oplevelse med Mageska! Hun er velforberedt og god til at lære fra sig. Stor anbefaling ;)

Lise

Folkeskoleelev i naturfag

Det har været et virkeligt godt forløb i naturfag på 9. klasses niveau ved Vena. Hun var sød, velforberedt og dygtig. Det har også været nemt at kommunikere med Toptutors og nemt at sætte forløbet på pause.

Christoffersen

Gymnasieelev i matematik

Det ar helt klart pengene værd!!!! Elmer fandt den hele rigtige tutor. Fauod fik sørget for, at der kom et 10-tal i hus. Den bedste beslutning vi kunne tage!!!

Rie

Gymnasieelev i matematik og bioteknologi

Jeg havde Nilukshi som tutor i matematik og bioteknologi, og jeg har kun gode ting at sige om mit forløb! Udover at være utroligt fleksibel med sin tid, har hun været ekstremt tålmodig og god til at forklare tingene på en måde så de kan forstås. Derudover er det et kæmpe plus at hun også havde kendskab til de værktøjer jeg bruger på min uddannelse, fx Nspire. Jeg er blevet meget mere sikker i flere emner, og føler mig mere klædt på til mine eksaminer i 3g. Tak for det! Jeg kan kun give en varm anbefaling herfra!:)

Victor

Gymnasieelev i matematik

Utrolig godt sted, med fantastiske og kloge mennesker. De er gode til at lære fra sig, og få det ned på et niveau så det giver mening. Priserne er nede på jorden, så langt de fleste kan få den hjælpe de har brug for. Jeg synes helt klart det har været det hele værd. Jeg havde selv matematik på A niveau på et handelsgymnasie.

Emma

Folkeskoleelev i matematik og dansk

Min søn Jonathan har haft et super godt forløb med Lorika i Matematik og Dansk. Vi har haft super godt samarbejde, Hun har lyttet til os, og har været meget rumlig. Hun har selvfølelig super styr på det faglige, og har været meget engageret. Vi takker mange gange for det hjælp vi har fået, og sætter stor pris på det!

Narin

Folkeskoleelev i matematik

Super godt forløb i matematik, min søn havde stor gavn af dette kursus med Zainab.

Emma

Gymnasieelev i matematik

Forløbet har været helt fantastisk. De bedste penge investeret. Jonathan er en vanvittig dygtig underviser. Han er både super klog og virkelig god til at lære fra sig. Han er fleksibel og altid klar på at svare på sprøgsmål. Jeg kunne ikke have forestillet mig en bedre underviser, så han får den største anbefaling herfra!

Stefan

Far til elev i dansk og matematik

Super dygtige og imødekommende undervisere, og virkelig god service og opfølgning.

Maria

Elev i matematik

Rigtig god oplevelse med Kasper. Han var velforberedt og dygtig til at lære fra sig og samtidig sikrede han sig, at man var med undervejs. Dette kan klart anbefales!

Fabiola

Mor til elev i engelsk

Isabel var super til undervise vores datter i engelsk :)

Emilie

Elev i matematik

Super oplevelse. Caroline var velforberedt, tålmodig og virkelig dygtig. Hun og Toptutors får mine varmeste anbefalinger

Louise

Mor til gymnasieelev i fysik

Vi har været yderst glade for den hjælp vores søn fik af Toptutors til sin fysik A eksamen på HTX. Meget behjælplig i forhold til at finde den rette tutor til opgaven. Tutor Johan var virkelig dygtig og kunne hjælpe og udfordre vores søn. Vi kan bestemt anbefale både Toptutors og Johan.

Marie-Louise

Elev i kemi

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med toptutors. De fandt hurtigt en passende tutor til mig, som har været meget sød og hjælpsom igennem hele forløbet, og har givet mig mere mod og selvsikkerhed til at gå op til min kemi eksamen :)

Claus

Far til elev i tysk

En glad mor og nu også en glad ung, med mod på tysk eksamen 👍 Vores datter skal op i tysk på 2. G. En eksamen hun bestemt ikke så frem til. Vi havde besøg i to timer af en top tutor, og hun har nu mod på det hele og er sikker på hun består. En top motiveret og professionel hjælp. Bestemt ikke sidste gang. Kan klart anbefales.

Johanne

Elev i matematik

Rigtig godt forløb med gode og kompetente tutorer!

Suh

Mor til elev i latin

Han havde en standpunktskarakter på 4, syntes faget var meget svært og var bange for at dumpe. Vi benyttede os af tutor-hjælp igennem Toptutors og fik lynhurtigt kontakt til en kompetent tutor, og vores søn endte med at få 12 i sin sidste standpunktskaraktér og hentede et 10-tal hjem til eksamenen.

Jonathan

Gymnasieelev i SOP

Fik sgu 10 i SOP, takket være Kasper.

Laura

Elev i tysk

Super tilfreds med det hele! Sød og rar tutor. Det har virkelig givet mig mere mod til tysk eksamen. Mange tak :)

Stig

Elev i virksomhedsøkonomi

Super firma. Tutor, Oliver Højen Pedersen, er i særklasse, han har været virkelig stor hjælp for min datter. Tak for det. Alle aftaler overholdt til punkt og prikke. Bedste anbefalinger herfra.

Nikolai

Elev

Virkelig god undervisning, hvor man lære meget og virkelig gode og søde tutors

Fabiola

Folkeskoleelev

Isabel var super til undervise vores datter i engelsk :)

Gry

Gymnasieelev

Super udbytterigt forløb med Ditte i matematik. Hun er dygtig, sød og virkelig god til at forklare tingene, så det nemt kan forstås. Jeg kan virkelig anbefale hende!

Prøv selv - gratis og uden forpligtelser

Få vejledning af en fagekspert indenfor 24 timer.

Ofte stillede spørgsmål om at få en lektiehjælper i fysik/kemi

Vi tilbyder lektiehjælp i hele Danmark. Vores mission er at inspirere og hjælpe elever i hele Danmark til at opnå deres fulde potentiale - uanset hvor de bor.

Vi har samlet hundredevis af inspirerende undervisere for at give elever et boost i faglighed, selvtillid og motivation.

Det er ikke nemt at blive en TopTutor. At undervise børn er et stort anvsvar, og ikke alle får lov til at bære den titel.

Først screener vi alle vores ansøgere for at de har fået topkarakterer i ikke blot de fag, de vil undervise i, men er en topstuderende i de fleste fag.

Dem der lever op til vores krav bliver inviteret til en samtale, hvor vi tester deres faglighed og deres pædagogiske evner til at lære fra sig. For os er det vigtigt, at alle undervisere kan finde ud af forklare svære koncepter på en simpel måde, så alle elever kan forstå det.

Til sidst giver vi dem et oplæringskursus i hvordan de leverer topundervisning og sørger for at alle tutors har en ren børne- og straffeattest.

Gennem hele ansøgningsprocessen på flere skridt kommer størstedelen af ansøgerne ikke igennem, så vi kan være helt sikre på kun at have topkvalificerede tutors.

Vi sikrer os at alle vores undervisningsforløb bliver skræddersyet den enkelte elevs behov ved at give alle elever et gratis opstartsmøde, hvor eleven, familien og tutoren får snakket om forløbet. Til opstartsmødet får eleven lært tutoren at kende, mærker efter om der er god kemi, fortæller tutoren om sine behov og mål og får planlagt undervisningsforløbet.

Vi tilbyder forløbspakker med forskellige timepriser til skræddersyet lektiehjælp. Vores priser går fra 229 kr. i timen. De fleste af vores undervisningsforløb er længerevarende for at gøre en større forskel for den enkelte elev. Desto flere timer et undervisningsforløb er på desto billigere bliver timeprisen.

Du kan hurtigt komme i gang med et gratis opstartsmøde med en lektiehjælper. Tag kontakt til os og en fagekspert vil give dig et opkald hurtigst muligt for at høre nærmere om dine undervisningsbehov, så vi kan matche dig med den helt rette lektiehjælper til dit gratis opstartsmøde.

Efter en af vores fageksperter har haft en snak med jer om jeres undervisningsbehov vil vi gå i gang med at matche jer med en lektiehjælper. Det plejer at tage 1 - 5 dage før vi matcher jer med den helt rette lektiehjælper. Derefter kan I aftale en dato for jeres gratis opstartsmøde med lektiehjælperen.

Efter opstartsmødet kontakter jeres fagekspert jer for at høre om I har besluttet jer for at starte et fast forløb op med den matchede lektiehjælper.

Der er mange fordele ved at få professionel skræddersyet lektiehjælp. Vores lektiehjælpere skaber et trygt og positivt læringsmiljø, hvor undervisningen tilpasses den enkelte elevs mål og behov.

Privatundervisning sikrer, at eleven bliver aktivt inddraget i undervisningen, hvor der er direkte kommunikation med lektiehjælperen, så elevens feedback er med til at justere og variere undervisningen.

Vi har hundredvis af lektiehjælpere, der kan undervise i alle fag på folkeskole- og gymnasieniveau i hele Danmark. Tag kontakt til os, og vi matcher jer med den helt rette lektiehjælper til jeres situation.

Vi tilbyder lektiehjælp i alle fag på folkeskole- og gymnasieniveau. Vores mest populære fag er matematik, dansk og engelsk.

De naturvidenskabelige fag, som vi kan hjælpe med er blandt andet matematik, kemi, biologi og bioteknologi.

De sproglige fag vi hjælper med er blandt andet dansk, spansk, tysk, engelsk, arabisk og fransk.

Lektiehjælp i Fysik og Kemi

Du synes måske, at matematik er et udfordrende fag, og derfor overvejer du også at hyre en tutor i fysik. Det kan også være tilfældet, at kemi ikke lige ligger til højrebenet, og du derfor ønsker dig en tutor i fødselsdagsgave, så I sammen kan lave om på det. Uanset hvad der er tilfældet, så er vi hos Toptutors i stand til, at matche dig og dine behov med en tutor, som vil kunne opfylde dem. Brænder du for, at finde ud af hvordan det hele fungerer? Så vil vi råde dig til, at læse med videre!

Hvad er Fysik og Kemi?

Inden vi dykker dybere ned i, hvordan en tutor kan hjælpe dig med, at gøre fremskridt i disse fag, så lad os til at start med få identificeret, hvad fysik og kemi er for nogle størrelser. Fysik er et naturvidenskabeligt fag, der studerer de grundlæggende principper indenfor universets adfærd. Det beskæftiger sig hovedsageligt med at løse udfordringer gennem forskellige beregninger, simuleringer og betragtning og analyse af store datasæt. For at nævne et eksempel, så bruges kvantemekanik til at forstå ozonlagets opførsel. Nogle af de vigtigste i fysik omfatter termodynamik, elektromagnetisme og relativitetsteori.

Kemi er en gren af videnskaben, der fokuserer på stoffernes egenskaber, sammensætning og adfærd. Det involverer studiet af atomer og molekyler og de måder, hvorpå de interagerer med hinanden og ændrer sig. Kemikere bruger en række værktøjer og teknikker til at studere stoffernes egenskaber, herunder spektroskopi, krystallografi og termodynamik. Både fysik og kemi er vigtige naturvidenskabelige discipliner, der hver især har bidraget meget til mange menneskers forståelse af verden og den måde, den fungerer på. Derudover er de fremtrædende i mange forskellige områder, såsom ingeniørvidenskab, medicin og biologi, og har været med til at forme mange af de teknologier og produkter, vi bruger i dagligdagen.

Hvad er fordelene ved at hyre en tutor i Fysik og Kemi?

Det korte og mest simple svar er, at der er adskillige fordele forbundet med at hyre en tutor i Fysik og Kemi. Det kan måske være, at du allerede nu sidder og er kommet i tanke om et par stykker, som du finder indsigtsfulde. Det kan derfor være, at vi nævner nogle, som du er bekendt med i forvejen, men håber selvfølgelig på, at vi får fisket nogle stykker op, som du måske ikke havde tænkt på. Vi ønsker blot, at du eller dit barn får den fulde forståelse for, hvorfor det at hyre en tutor i fysik og kemi er vigtigt!

At ansætte en tutor fysik og kemi kan, som sagt, have flere fordele for de studerende. En af de vigtigste fordele er evnen til at modtage 1-1-opmærksomhed samt vejledende instrukser om, hvordan man skal gribe diverse skoleopgaver an. Det, som en mentor er i stand til, er at arbejde med en elev en-til-en, hvilket giver dem mulighed for at fokusere på de specifikke områder af faget, som de kæmper med, og give individuelle forklaringer og eksempler. Dette kan være særligt nyttigt for elever, der har svært ved at forstå bestemte begreber, eller som har brug for ekstra støtte til at følge med i materialet.

En anden fordel ved at hyre en tutor er muligheden for, at arbejde i et tempo, der er behageligt for den studerende. Vi ved at i et traditionelt klasseværelse, er læreren ofte begrænset i mængden af tid, som de kan bruge på at forklare hvert koncept, hvilket kan føre til, at nogle elever føler sig overvældede og derfor kommer bagud i forhold til deres klassekammerater. På den anden side kan en tutor tage sig tid til at sikre, at eleven fuldt ud forstår hvert begreb, før vedkommende går videre til det næste. Dette kan hjælpe eleven til at føle sig mere sikker og dygtig i deres forståelse af materialet.
Ud over at give eleven personlig opmærksomhed og et mere behageligt lærings tempo, kan en mentor også tilbyde værdifuld vejledning og støtte, når den studerende forbereder sig til eksamen. De er i stand til at arbejde sammen med den studerende om at udvikle en studieplan, gennemgå vigtige begreber og øve elevens problemløsningsevne. Dette kan hjælpe den studerende med at føle sig mere forberedt og selvsikker, når de nærmere sig eksamenstiden.

Når vi læser overskriften, vil vi som regel forbinde fordelene med noget fagligt. Der er også adskillige pædagogiske fordele, som bør tages i betragtning, hvis du sidder og overvejer en tutor til dit barn. I situationer, hvor eleven står med afleveringer til halsen eller eksamensperioden er lige rundt om hjørnet, er en tutor i stand til, at vejlede og støtte eleven på effektiv vis i sådanne stressende perioder. Tutoren kan med sin viden og erfaring hjælpe eleven på vej således, at vedkommende både er i stand til at score en høj karakter i sin aflevering eller eksamen, men også lære at holde nervøsiteten i skak.
Det kan også være, at du kender nogen, hvis barn døjer med tal- eller ordblindhed, og som leder efter en kvalitativ tutor, der har erfaring med at undervise elever med disse typer af udfordringer. Hos Toptutors har vi tutorer, som har rig erfaring med at hjælp og støtte netop disse elever. Tutoren kan enten med sin erfaring ved at have hjulpet andre elever med en lignende udfordring på vej eller fordi tutoren selv har døjet med tal- eller ordblindhed, og formåede at overkomme denne udfordring, hvorfor vedkommende er i stand til at yde den nødvendige hjælp og støtte.

Samlet set kan det være en værdifuld investering i en studerendes akademiske og personlige udvikling at ansætte en lektiehjælper i fysik og kemi. Med den rette tutor kan dit barn få selvtillid, forbedre sine færdigheder og nå sine mål.

Hvorfor er fysik og kemi vigtigt at lære?

Du sidder måske og tænker, hvorfor det er så vigtigt at kunne mestre disse fag. Der er faktisk en række årsager til, hvorfor disse to fag er en super idé, at kunne finde ud af. Først og fremmest danner de grundlaget for mange felter inden for videnskab, teknik og teknologi. En stærk forståelse af fysik og kemi er afgørende for karrierer inden for disse områder såvel som for avancerede studier i relaterede emner. Det kan være, at du har set en dokumentar om, hvordan piller bliver fremstillet i et laboratorium, og det vakte din interesse for at lære mere om det. Det kan også være, at du går rundt med drømmen om, at du gerne vil blive farmaceut en dag, og derfor vil det, at kunne mestre kemi, være et godt sted at starte.

Derudover er fysik og kemi vigtige for at få en bedre forståelse for verden omkring os. De giver de værktøjer og koncepter, der er nødvendige for at forklare de naturfænomener, vi observer på daglig basis, lige fra den måde objekter bevæger sig på til de kemiske reaktioner, som opstår i vores krop og i miljøet.
Endvidere kan man ved hjælp af fysik og kemi løse nogle af de største udfordringer, som menneskeheden står over for i dag. Fra udvikling af nye energikilder til forståelsen af, hvordan vi griber klimaændringerne an, så spille fysik og kemi en stor rolle i at løse disse og andre komplekse problemer. Desuden er vi vidne til den hurtigtvoksende teknologiske udvikling, og hvilket præg den har sat på menneskets dagligdag. Vi ser det bl.a. med de jævnlige udgivelser af nye iPhones samt de nye teknologiske implementeringer i skoler og på arbejdspladser. Her spiller fysik og fagets anvendelighed en stor rolle. Lyder dette interessant? Hvis du gerne vil lære mere om disse og lignende ting, så har vi også hos Toptutors relevante lektiehjælpere, som er i stand til at forklare dette, så du forstår hvorfor fysik og kemi er så vigtige fag.

Helt grundlæggende er fysik og kemi vigtige områder at lære bedre at kende, men især for jer, som forfølger en karriere inden for videnskab eller teknologi, såvel som for andre, der ønsker at få en dybere forståelse af den verden, vi lever i.

Hvilke emner i fysik og kemi tilbydes der lektiehjælp i?

Sidder du derhjemme, og er gået i stå med en fysik og kemi aflevering? Er det måske et laboratorieforsøg i kemi, der driller? Uanset hvilket område der er tale om, så står vi hos Toptutors klar til at hjælpe og støtte dig, så du kan blive næste ekspert inden for disse fag! Vi vil arbejde hen imod at matche dig med en tutor, som passer til lige præcis dine læringsbehov. Læs med videre for at finde ud af, hvilke emner du kan få hjælp i.

Hvilke emner du hos Toptutors gerne vil have hjælp til, afhænger selvfølgelig af hvor du befinder dig på din uddannelse. Er der tale om folkeskoleniveau, kan eleven modtage lektiehjælp i magnetisme, herunder også elektromagnetisme og induktion. Hvis vi vender blikket mod de mere kemiske områder, så er der selvfølgelig klassikere som læreren om syre og baser. Bare rolig, vi har ikke glemt det periodiske system. Hvis du klør dig selv i hovedet over, hvor de forskellige grundstoffer befinder sig i det periodiske system, og hvorfor de bliver ordnet efter deres atomnumre, så finder vi lige netop den tutor, som vil kunne give dig større indsigt i dette. Er det ingen af de ovennævnte ting, som du har behov for at lære yderligere om? Så er der ingen grund til bekymring. Vi tilbyder selvfølgelig også lektiehjælp i emner som atomfysik, herunder læreren om protoner, neutroner, elektroner etc., eller vil vi matche dig med en tutor, som har styr på radioaktivitet og hvorledes det fungerer.

Går du derimod på gymnasiet, og du derfor bare har rigtig godt styr på de emner, som tilbydes i folkeskolen, så er der selvfølgelig også lektiehjælp at hente her. I modsætning til folkeskolen, hvor fysik og kemi betragtes som ét fag, så bliver der undervist i de to fag på seperat vis på gymnasiet. Herunder får du et overblik over nogle af de forskellige emner på de forskellige niveauer i kemi på gymnasiet:

Emner i Kemi C

 • Kemiske formler og reaktionsskemaer
 • Grundstoffernes periodesystem
 • Stofmængdeberegninger
 • Kemiske bindingstyper
 • Organiske og uorganiske molekylers opbygning
 • Ionforbindelser
 • Kemisk fagsprog
 • Atomets opbygning

Emner i Kemi B

 • Stoffers opbygning
 • Mængdeberegninger
 • Stofkendskab
 • Kemiske reaktioner
 • Eksperimentelt arbejde
 • Organiske og uorganiske stoffer
 • Stofmængdeberegning

Emner i Kemi A

 • Kemisk fagsprog
 • Atommodel og orbitaler
 • Mængdeberegninger
 • Kemiske reaktioner
 • Eksperimentelt
 • Organiske reaktionstyper
 • Termodynamik
 • Reaktionskinetik
 • Kemisk ligevægt
 • Biokemi
 • Atommodeller

Som du nok kan tyde, så tilbyder vi på gymnasieniveau i kemi lektiehjælp i adskillige forskellige emner. Det kan være, at du er STX’er og har kemi på C-niveau, og somme tider klør dig selv i hovedet over, hvordan du lærer at beskrive stoffernes opbygning samt kemiske reaktioner eller er du sågar HTX’er med kemi på B-niveau, og du undrer dig over, hvordan du ved hjælp af eksperimenter, er i stand til at sammenkoble dette med kemisk teori. Det kan også være, at du gerne vil have en hjælpende hånd til, at forstå og benytte den data, som du får fra eksperimenterne. Vi har hos Toptutors en “data-ekspert”, som kan hjælpe dig med lige præcis dette.
Det kan også være, at du er Hf-elev, og derfor har kemi på C-niveau. Den tilhørende mundtlige eksamen ligger lige rundt om hjørnet, og du ved ikke hvad du skal gøre af dig selv. En af vores Toptutors er klar til at assistere dig, så du lærer at mestre, hvordan du beskriver og forklarer forsøgsresultater på et helt almindeligt kemisk sprog.

Er det derimod fysikken, der driller? Se med herunder for at finde ud af, hvilke af de mange emner inden for fysik, som vi tilbyder lektiehjælp i:

Emner i Fysik C

 • Fysikkens bidrag til det naturvidenskabelige verdensbillede
 • Energi
 • Lyd og lys

Emner i Fysik B

 • Kinetisk og potentiel energi
 • Elektriske kredsløb
 • Lyd- og lysbølger
 • Kvantefysik
 • Mekanik
 • Simple bevægelser
 • Energi og energibevarelse
 • Temperatur, varme og termodynamik
 • Lysets brydning

Emner i Fysik A

 • Energi
 • Elektriske kredsløb
 • Elektriske og magnetiske felter
 • Bølger
 • Kvantefysik
 • Mekanik
 • Fysik i det 21. århundrede
 • Den tekniske fysiks grundlag
 • Atomfysik
 • Termodynamik

Er du STX’er og har fysik på A-niveau? Er det tanken om den skriftlige eksamen, du væmmes ved? Det skal du ikke længere bekymre dig om. Uanset om der er tale om Newtons love eller kvantefysik, som du gerne vil have på plads, så står vi parate til at hjælpe. Det kan også være, at du er HTX’er, og sidder fast i en fysik aflevering, der skal afleveres inden længe. Er der tale om forståelsen bag lys- og lydbøger, som du gerne vil have styr på, eller energi og energibevarelse, som afleveringen går ud på, så tøv næppe med at tage kontakt til os. Vi vil stå klar med en tutor, som vil hjælpe dig igennem dette!