Skræddersyet Lektiehjælp i Matematik

Knæk koden i matematik med en engageret tutor, der hjælper med at gøre komplekse koncepter enkle. Prøv en gratis lektion i dag.

Hvem søger lektiehjælp i matematik?

illustration af pige og hendes mor
illustration af elev

Hvad er det i?

illustration af folkeskole
Tilbage
illustration af gymnasium

Perfekt! Hvad hedder du?

Vidste du?
Vi har hjulpet hundredvis af elever i hele landet med at få flere succesoplevelser i skolen.

Tilbage
Næste

Tak. Hvordan kommer vi i kontakt med dig?

Vidste du?
Vi har en imponerende 5-stjernet Trustpilot for kundetilfredshed! Vores elever elsker den personlige lektiehjælp, vi tilbyder.

Tilbage
Næste

Super! Hvad er dit telefonnummer?

Vi kontakter dig hurtigst muligt og helt uforpligtende for at matche dig med den helt rette tutor i matematik.

Tilbage

Hvordan fungerer et forløb
hos Toptutors?

Vi har samlet landets topstuderende for at give dig det bedst mulige undervisningsforløb.

1.
Ansøg til at blive Top Tutor. Bliv tutor, privatunderviser og lektiehjælper.

Behovsafklaring 📞 ✅

Du tager en uforpligtende snak med vores fageksperter, der vejleder dig og hører om dine behov, så vi kan matche dig med den helt rigtige tutor.

2.
Lektiehjælp og privatundervisning af tutor, der hjælper med lektier i alle fag i gymnasiet og folkeskolen. Få en mentor og rollemodel.

Gratis opstartsmøde 🎉 🧑🏼‍🏫

Vores fageksperter matcher dig med en Top Tutor hurtigst muligt, hvorefter I får et gratis opstartsmøde for at lære tutoren at kende, mærke efter om der er god kemi, du fortæller tutoren om dine behov og i fællesskab får I planlagt forløbet.

3.
Lektiehjælp med en tutor. Privatundervisning med en tutor og mentor, der hjælper med lektier og underviser i fag i gymnasiet og folkeskolen.

Forløbet starter! 🚀 🎓

Efter jeres gratis opstartsmøde starter jeres undervisningsforløb op, hvor I afholder den planlagte undervisning og tutoren hjælper dig med at opnå dine faglige mål.

Anbefalet af
forældre og elever

Hundredvis af børn og studerende har allerede fået hjælp hos Toptutors.

Annette

Mor til elev

Som mor til en ung pige som har haft svært ved at strukturere større opgaver og mundtlige eksamner har vi haft den aller bedste oplevelse med støtte fra Mikkel fra Toptutors. Han formåede at hjælpe med struktur på en måde som inspirerede og motiverede til et meget engageret og selvstændigt forløb både med opgave og forberedelse til eksamen. TAK!

Victor

Elev i matematik

Utrolig godt sted, med fantastiske og kloge mennesker. De er gode til at lære fra sig, og få det ned på et niveau så det giver mening. Priserne er nede på jorden, så langt de fleste kan få den hjælpe de har brug for. Jeg synes helt klart det har været det hele værd. Jeg havde selv matematik på A niveau på et handelsgymnasie.

Britta

Mor til elev

Toptutors - en fantastisk oplevelse Vi har i pr brugt Toptutors til vores søn i 2g kemi B og vi er fuldt ud tilfredse. Vi har haft to forskellige tutors og begge var gode - omend den sidste Tammi var helt fantastisk. Min søn gik fra minimal til stor forståelse på et år. Vi kan klart anbefale Toptutors - dybt profesionelle vedrørende alt.

Laura

Ester

Min Tutor Tammi har virkelig hjulpet mig igennem mit 2.g’s år, ved at hæve mit snit markant i kemi. Jeg gik fra 02 til sidste årsprøve, til 7 i denne, med årskarakterer på 10 og 10, så jeg giver Tammi 5 stjerner

Simon

Gymnasieelev i kemi

Jeg var så uheldig at trække kemi B til eksamen, og havde egentlig bare en forhåbning om at skulle bestå. Derfor fik jeg min tutor Mageska til at hjælpe mig med forberedelsen. Eksamen gik over alle mine forventninger, og jeg fik 12. Super fed oplevelse! Kan helt klart anbefales!

Jasmin

Gymnasieelev

Toptutors får den bedste anbefaling fra mig. Det var første gang jeg brugte Toptutors, men det bliver helt klart ikke sidste gang! Jeg afsluttede faget med et kæmpe 12-tal

Zene

Mor til elev

Vi blev utrolig glad for den hjælp min datter fik op til fysikprøven. Hun formåede på tre uger at blive så god, takket være hendes dygtige Tutor, at hun gik op til eksamen og fik et flot 12 tal. Tre uger inden eksamen, var hun sikker på hun ikke ville bestå, da hun var meget usikker og følte at hun ikke var fagligt dygtig nok. Tutoren hjælp hende både fagligt, men også følelsesmæssigt, så hun fik mere selvtillid og troen på at hun nok skulle klare eksamen. Toptutors får hermed den bedste anbefaling herfra. Det var første gang vi brugte Toptutors, men det bliver ikke sidste gang!

Saxo

Gymnasieelev i tysk

Leo er manden. Han var skidegod, og en kæmpe hjælp inden min eksamen i tysk.

Natasha

Mor til folkeskoleelev

Har været rigtig glad for, lektiehjælp til min datter og vil helt klart benytte os, af det en anden gang👍

Diana

Mor til elev

Top god lektiehjælp. Vores datter fik gennem fire måneder hjælp af en tutor fra Toptutors inden eksamen, og hun har været rigtig glad for forløbet. Deres kundeservice er også helt i top. Kan kun anbefale dem til alle, der gerne vil have lidt ekstra faglig støtte til et fag.

Zainab

Elev i spansk

Jeg havde den bedste oplevelse med Caroline fra toptutors! Jeg skulle op til spansk mundtligt, og havde meget lidt styr på alt. Jeg havde kun få timer med Caroline, men det var nok til jeg fik et 7 tal i mundtlig spansk, hvor jeg normalt ligger på et 02! Fed oplevelse og super søde tutors. Kæmpe anbefaling herfra

Janne

Mor til elev

Min datter der går på Handelskole i 1.g fik hjælp til matematik af William, en underviser hun var glad for og som hurtigt kunne se hvad hendes udfordring var. Vi har været meget glade for den hjælp hun har fået og det har været nemt at kontakte TopTutor, når vi havde spørgsmål.

August

Gymnasieelev

Det hele gik godt og jeg fik utrolig meget hjælp på utrolig kort tid

Christine

Mor til elev

Kan i høj grad anbefale top tutor. Min datter fik hjælp til matematik på a-niveau i 3.g. Det har løftet hende fagligt og givet hende motivation for faget. Hendes tutor Erik var dygtig og pædagogisk 👏🏻

Merete

Mor til folkeskoleelev

Vi har været enormt begejstrede for TopTutor hjemme hos os. Min søn har haft rigtig god gavn af at gennemgå forklaringer og øvelser og det kan ses direkte i hans forståelse af færdighedsregning og hans konkrete resultater. Mange tak!

Laura

Mor til elev

Tammi hjalp mig med at blive klar til min kemi B eksamen. Hun hjalp mig med at forstå tingene og føle mig mere stærk i de enkelte emner.

Emma

Gymnasieelev i fysik og kemi

Jeg har været så glad for mit forløb med Joachim! Han har været tålmodig og har meget hurtigt fået mig til at føle mig tryg ved de fag, som jeg altid har haft ondt i maven over. Det er, hvad jeg kalder en god tutor!

Anna

Gymnasieelev i matematik

Jeg har været rigtig glad for mit forløb hos toptutors og vil klart anbefale det til andre, synes især det er en fordel, at man kan modtage undervisning fra, hvor man er og ikke skal bøvle med logistikken.

Josefine

Gymnasieelev

Super god oplevelse med Mageska! Hun er velforberedt og god til at lære fra sig. Stor anbefaling ;)

Lise

Folkeskoleelev i naturfag

Det har været et virkeligt godt forløb i naturfag på 9. klasses niveau ved Vena. Hun var sød, velforberedt og dygtig. Det har også været nemt at kommunikere med Toptutors og nemt at sætte forløbet på pause.

Christoffersen

Gymnasieelev i matematik

Det ar helt klart pengene værd!!!! Elmer fandt den hele rigtige tutor. Fauod fik sørget for, at der kom et 10-tal i hus. Den bedste beslutning vi kunne tage!!!

Rie

Gymnasieelev i matematik og bioteknologi

Jeg havde Nilukshi som tutor i matematik og bioteknologi, og jeg har kun gode ting at sige om mit forløb! Udover at være utroligt fleksibel med sin tid, har hun været ekstremt tålmodig og god til at forklare tingene på en måde så de kan forstås. Derudover er det et kæmpe plus at hun også havde kendskab til de værktøjer jeg bruger på min uddannelse, fx Nspire. Jeg er blevet meget mere sikker i flere emner, og føler mig mere klædt på til mine eksaminer i 3g. Tak for det! Jeg kan kun give en varm anbefaling herfra!:)

Victor

Gymnasieelev i matematik

Utrolig godt sted, med fantastiske og kloge mennesker. De er gode til at lære fra sig, og få det ned på et niveau så det giver mening. Priserne er nede på jorden, så langt de fleste kan få den hjælpe de har brug for. Jeg synes helt klart det har været det hele værd. Jeg havde selv matematik på A niveau på et handelsgymnasie.

Emma

Folkeskoleelev i matematik og dansk

Min søn Jonathan har haft et super godt forløb med Lorika i Matematik og Dansk. Vi har haft super godt samarbejde, Hun har lyttet til os, og har været meget rumlig. Hun har selvfølelig super styr på det faglige, og har været meget engageret. Vi takker mange gange for det hjælp vi har fået, og sætter stor pris på det!

Narin

Folkeskoleelev i matematik

Super godt forløb i matematik, min søn havde stor gavn af dette kursus med Zainab.

Emma

Gymnasieelev i matematik

Forløbet har været helt fantastisk. De bedste penge investeret. Jonathan er en vanvittig dygtig underviser. Han er både super klog og virkelig god til at lære fra sig. Han er fleksibel og altid klar på at svare på sprøgsmål. Jeg kunne ikke have forestillet mig en bedre underviser, så han får den største anbefaling herfra!

Stefan

Far til elev i dansk og matematik

Super dygtige og imødekommende undervisere, og virkelig god service og opfølgning.

Maria

Elev i matematik

Rigtig god oplevelse med Kasper. Han var velforberedt og dygtig til at lære fra sig og samtidig sikrede han sig, at man var med undervejs. Dette kan klart anbefales!

Fabiola

Mor til elev i engelsk

Isabel var super til undervise vores datter i engelsk :)

Emilie

Elev i matematik

Super oplevelse. Caroline var velforberedt, tålmodig og virkelig dygtig. Hun og Toptutors får mine varmeste anbefalinger

Louise

Mor til gymnasieelev i fysik

Vi har været yderst glade for den hjælp vores søn fik af Toptutors til sin fysik A eksamen på HTX. Meget behjælplig i forhold til at finde den rette tutor til opgaven. Tutor Johan var virkelig dygtig og kunne hjælpe og udfordre vores søn. Vi kan bestemt anbefale både Toptutors og Johan.

Marie-Louise

Elev i kemi

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med toptutors. De fandt hurtigt en passende tutor til mig, som har været meget sød og hjælpsom igennem hele forløbet, og har givet mig mere mod og selvsikkerhed til at gå op til min kemi eksamen :)

Claus

Far til elev i tysk

En glad mor og nu også en glad ung, med mod på tysk eksamen 👍 Vores datter skal op i tysk på 2. G. En eksamen hun bestemt ikke så frem til. Vi havde besøg i to timer af en top tutor, og hun har nu mod på det hele og er sikker på hun består. En top motiveret og professionel hjælp. Bestemt ikke sidste gang. Kan klart anbefales.

Johanne

Elev i matematik

Rigtig godt forløb med gode og kompetente tutorer!

Suh

Mor til elev i latin

Han havde en standpunktskarakter på 4, syntes faget var meget svært og var bange for at dumpe. Vi benyttede os af tutor-hjælp igennem Toptutors og fik lynhurtigt kontakt til en kompetent tutor, og vores søn endte med at få 12 i sin sidste standpunktskaraktér og hentede et 10-tal hjem til eksamenen.

Jonathan

Gymnasieelev i SOP

Fik sgu 10 i SOP, takket være Kasper.

Laura

Elev i tysk

Super tilfreds med det hele! Sød og rar tutor. Det har virkelig givet mig mere mod til tysk eksamen. Mange tak :)

Stig

Elev i virksomhedsøkonomi

Super firma. Tutor, Oliver Højen Pedersen, er i særklasse, han har været virkelig stor hjælp for min datter. Tak for det. Alle aftaler overholdt til punkt og prikke. Bedste anbefalinger herfra.

Nikolai

Elev

Virkelig god undervisning, hvor man lære meget og virkelig gode og søde tutors

Fabiola

Folkeskoleelev

Isabel var super til undervise vores datter i engelsk :)

Gry

Gymnasieelev

Super udbytterigt forløb med Ditte i matematik. Hun er dygtig, sød og virkelig god til at forklare tingene, så det nemt kan forstås. Jeg kan virkelig anbefale hende!

Prøv selv - gratis og uden forpligtelser

Få vejledning af en fagekspert indenfor 24 timer.

Ofte stillede spørgsmål om at få en lektiehjælper i matematik

Vi tilbyder lektiehjælp i hele Danmark. Vores mission er at inspirere og hjælpe elever i hele Danmark til at opnå deres fulde potentiale - uanset hvor de bor.

Vi har samlet hundredevis af inspirerende undervisere for at give elever et boost i faglighed, selvtillid og motivation.

Det er ikke nemt at blive en TopTutor. At undervise børn er et stort anvsvar, og ikke alle får lov til at bære den titel.

Først screener vi alle vores ansøgere for at de har fået topkarakterer i ikke blot de fag, de vil undervise i, men er en topstuderende i de fleste fag.

Dem der lever op til vores krav bliver inviteret til en samtale, hvor vi tester deres faglighed og deres pædagogiske evner til at lære fra sig. For os er det vigtigt, at alle undervisere kan finde ud af forklare svære koncepter på en simpel måde, så alle elever kan forstå det.

Til sidst giver vi dem et oplæringskursus i hvordan de leverer topundervisning og sørger for at alle tutors har en ren børne- og straffeattest.

Gennem hele ansøgningsprocessen på flere skridt kommer størstedelen af ansøgerne ikke igennem, så vi kan være helt sikre på kun at have topkvalificerede tutors.

Vi sikrer os at alle vores undervisningsforløb bliver skræddersyet den enkelte elevs behov ved at give alle elever et gratis opstartsmøde, hvor eleven, familien og tutoren får snakket om forløbet. Til opstartsmødet får eleven lært tutoren at kende, mærker efter om der er god kemi, fortæller tutoren om sine behov og mål og får planlagt undervisningsforløbet.

Vi tilbyder forløbspakker med forskellige timepriser til skræddersyet lektiehjælp. Vores priser går fra 229 kr. i timen. De fleste af vores undervisningsforløb er længerevarende for at gøre en større forskel for den enkelte elev. Desto flere timer et undervisningsforløb er på desto billigere bliver timeprisen.

Du kan hurtigt komme i gang med et gratis opstartsmøde med en lektiehjælper. Tag kontakt til os og en fagekspert vil give dig et opkald hurtigst muligt for at høre nærmere om dine undervisningsbehov, så vi kan matche dig med den helt rette lektiehjælper til dit gratis opstartsmøde.

Efter en af vores fageksperter har haft en snak med jer om jeres undervisningsbehov vil vi gå i gang med at matche jer med en lektiehjælper. Det plejer at tage 1 - 5 dage før vi matcher jer med den helt rette lektiehjælper. Derefter kan I aftale en dato for jeres gratis opstartsmøde med lektiehjælperen.

Efter opstartsmødet kontakter jeres fagekspert jer for at høre om I har besluttet jer for at starte et fast forløb op med den matchede lektiehjælper.

Der er mange fordele ved at få professionel skræddersyet lektiehjælp. Vores lektiehjælpere skaber et trygt og positivt læringsmiljø, hvor undervisningen tilpasses den enkelte elevs mål og behov.

Privatundervisning sikrer, at eleven bliver aktivt inddraget i undervisningen, hvor der er direkte kommunikation med lektiehjælperen, så elevens feedback er med til at justere og variere undervisningen.

Vi har hundredvis af lektiehjælpere, der kan undervise i alle fag på folkeskole- og gymnasieniveau i hele Danmark. Tag kontakt til os, og vi matcher jer med den helt rette lektiehjælper til jeres situation.

Vi tilbyder lektiehjælp i alle fag på folkeskole- og gymnasieniveau. Vores mest populære fag er matematik, dansk og engelsk.

De naturvidenskabelige fag, som vi kan hjælpe med er blandt andet matematik, kemi, biologi og bioteknologi.

De sproglige fag vi hjælper med er blandt andet dansk, spansk, tysk, engelsk, arabisk og fransk.

Lektiehjælp i matematik

Du har måske ofte gået og tænkt over, hvordan du eller dit kan kan blive dygtigere til matematik, så behøver du heldigvis ikke bekymre dig længere. Vi har en løsning til at hjælpe alle skolebørn med at blive bedre til matematik. Hos Toptutors er du i trygge hænder, hvor du får mulighed for, at dit barn bliver matchet med den helt rigtige tutor. Læs med her og bliv klogere på, hvordan lektiehjælp i matematik fungerer hos Toptutors.

Hvordan screener og certificerer I jeres matematik lektiehjælpere?

Der følger et stort ansvar med at blive TopTutor, og det er bestemt ikke en titel, som enhver kan få lov at påtage sig. Det er trods alt elevernes læringskurve, som bliver prioriteret. For at sikre netop dette sørger vi for, at udvælge de ansøgere, som er af allerhøjeste kvalitet. Måden vi gør det på er egentlig ret simpel: Vores ansøgere vil ikke kun blive screenet for at have fået topkarakterer i de fag, som de ønsker at undervise i, men har udvist potentiale over en bred vifte af forskellige fag. Samtidig er det vigtigt, at lektiehjælperen er pædagogisk og kan forklare komplekse emner på en måde som eleven kan forstå.

I tilfælde af at lektiehjælperen opfylder disse indledende krav, vil tutoren blive inviteret til en opfølgende prøve, hvor de ikke blot vil blive testet i deres faglige kompetencer, men også i hvor høj grad de er i stand til at lære fra sig. Det er nemlig ikke kun det faglige, som vil komme for en prøve, men også deres pædagogiske evner. Det vægter vi hos Toptutors rigtig højt. En ting er nemlig at besidde en stor mængde viden, men noget helt andet er at mestre det at kunne forklare det på en nem og letforståelig måde, så enhver elev vil være i stand til at kunne følge med.

De af ansøgerne, som klarer sig bedst, vil modtage et oplæringskursus i hvorledes de leverer undervisning i topklasse. Derudover sikrer vi os også, at de har en ren børne- og straffeattest.

Hvordan sikrer I jer at undervisningsforløbet bliver skræddersyet elevens behov?

Du sidder måske som forælder og undrer dig over, hvordan vi er i stand til at tilpasse undervisningen til netop dit barn. Måden vi gør det på er, at tilbyde dit barn et gratis opstartsmøde, hvor han eller hun, I som forældre og tutoren får lov til at snakke om hvordan forløbet kommer til at se ud. Dette ser vi som den bedste måde, hvorpå både eleven og forældrene får lov til at lære tutoren at kende, og en mulighed for eleven at fortælle om sine behov og mål. Samtidig kan I alle mærke efter om tutoren er den rette og planlægge forløbet, hvis det førstnævnte gør sig gældende.

Hvad er prisen på matematik lektiehjælp?

Vi er af den overbevisning at flere timer giver et større udbytte for hver enkelt elev. Derfor har vi valgt at opbygge vores undervisningsforløb således, at de fleste af dem er længerevarende, så den enkelte elev kan mærke størst mulig forskel og blive bedre til matematik. Timeprisen vil derfor være billigere desto flere timer et forløb er på, og vi starter så lavt som 229 kr. i timen. Tag kontakt til os, og vi skræddersyer den helt rigtige pakke til dig.

Det skal lige nævnes, at opstartsmødet er helt gratis og uforpligtende, så hvis du sidder inde med et ønske om at komme i gang hurtigst muligt kan du altid kontakte os, og vi vil sørge for at matche dit barn med den helt rigtige tutor i matematik.

Hvor lang tid går der typisk før jeg kan starte mit forløb?

Efter en af vores fageksperter har taget en kort samtale med jer for at identificere jeres undervisningsbehov i matematik, vil vi hurtigst muligt påbegynde at matche dit barn med den rigtige matematik tutor. Typisk tager det ikke mere end et par dage før vi har fundet det rigtige match, hvorefter I får mulighed for at sætte en dato for jeres gratis opstartsmøde med lektiehjælperen.
I vil efter opstartsmødet blive kontaktet af jeres fagekspert, så vi kan høre om hvordan det er gået, sikre os at I har fået den rigtige underviser og blive klogere på om I har besluttet jer for at påbegynde undervisningsforløbet.

Hvad er fordelene ved at hyre en tutor i matematik?

Vi ved alle hvordan undervisningen foregår i et klasselokale: Læreren træder ind af døren, snakker ud til en hel klasse i 1-2 timer om et emne i matematik. Det er selvfølgelig ikke helt så negativt, som det kan lyde, men tiden er knap og ikke alle elever får det optimale udbytte af matematikundervisningen. En tutor i matematik er i stand til at skræddersy lektiehjælpen således, at undervisningen bliver så nem og let forståelig som muligt. Til forskel for et klasseværelse, så modtager eleven i dette tilfælde en-til-en opmærksomhed, og får rig mulighed for at stille spørgsmål, give feedback og i det hele taget sparre med tutoren med henblik på at justere lektiehjælpen efter egne behov.

Hvor mange lektiehjælpere har I i matematik?

Vi har flere hundrede tutors, som evner at undervise i alle fag på folkeskole- og gymnasieniveau. Din læring og indsats betyder rigtig meget for os, hvorfor vi gerne vil være helt sikre på, at matche dig med den helt rigtige tutor. Desuden er vi til stede i hele landet, og de eneste der er 100% online. Det vil sige, at afstanden er ligegyldig, så længe du har en internetforbindelse, bliver du matchet med den helt rigtige tutor i matematik.

Overblik over pensum emnerne i matematik på de forskellige niveauer

Indskoling matematik emner, der kan gemmengås i undervisningen:

 • Tal
 • Plus
 • Minus
 • Gange
 • Divider
 • Talrækker
 • Geometri
 • Aflæs diagrammer og tabeller
Emner for mellemtrinnet: Emner for udskoling: Emner i matematik C:
 • Tal og Regnearter
 • Pythagoras læresætning
 • Ligninger
 • Funktioner
 • Geometri
 • Trigonometri
 • Sandsynlighedsregning
 • Regningsarternes hierarki
 • Grundlæggende funktionskendskab
 • Beskrivende statistik
 • Procentregning
 • Rentesregning
 • Ligninger
 • Omvendt proportionalitet
 • Lineære og eksponentielle sammenhænge
 • Forholdberegninger
Emner i matematik B:
 • Andengradspolynomium
 • Trigonometri
 • Funktioner
 • Geometri
 • Differentialregning
 • Statistik og kombinatorik
 • Statistik
 • Regression
 • Vektorer i 2D
 • Regningsarter
 • Analytisk plangeometri
 • Regning med vektorer
 • Funktionsbegrebet
 • Bestemmelse af en forskrift
 • Procentregning og indekstal
 • Overslagsregning
 • Regningsarternes hierarki
 • Funktionskendskab
 • Ligningsløsning
 • Optimering af lineære funktioner i to variable
 • Det udvidede potensbegreb
 • Differentialkvotienter
 • Sammensatte funktioner
 • Monotoniforhold, ekstrema og optimering
 • Forholdsberegninger i ensvinklede trekanter
 • Trigonometriske beregninger i vilkårlige trekanter
Emner i matematik A:
 • Vektorer i 3D
 • Vektorfunktioner
 • Trigonometri
 • Infinitesimalregning
 • Differentialregning
 • Integralregning
 • Statistik
 • Funktioner af to variable
 • Regningsarter
 • Geometri
 • Trigonometri
 • Analytisk plangeometri
 • Regning med vektorer i plan og rum
 • Funktionsbegrebet
 • Bestemmelse af en forskrift
 • Grænseværdi
 • Stamfunktioner og afledede funktioner
 • Vektorfunktioner
 • Differentialregning
 • Ligninger
 • Funktioner i to variable
 • Grundlæggende funktionskendskab
 • Differentialregning
 • Integralregning
 • Procentregning
 • Sandsynlighedsregning og beskrivende statistik

Overblik over emnerne i matematik

Alt afhængig om dit barn går i folkeskole eller om du sidder i gymnasiet, og klør dig selv i hovedet over nogle emner, som du finder udfordrende, så har vi lige præcis de redskaber der skal til, for at hjælpe dig på vej. Det kan være, at du er en STX’er der har matematik på A-niveau, og som ikke rigtigt kan finde hoved og hale i statistik eller gerne vil have helt styr på integralregning, så er det vores opgave at finde en tutor, som har scoret topkarakter i matematik.

Det kan også være tilfældet, at du har matematik på B-niveau og går på en HHX, og du gerne vil blive bedre til hvad funktionsbegrebet egentlig går ud på. Du har efterhånden tyet til en masse forskellige alternativer, men ingen af dem opfylder dit ønske om, at blive super god til netop dette emne. Så er det godt, at du er landet det helt rigtige sted. Det vi gør hos Toptutors er, at vi finder og matcher dig med lige præcis den tutor, som har fuldstændig styr på funktionsbegrebet. Er du derimod en Hf-elev med matematik på C-niveau, og tænker ‘hvad med os’? Selvfølgelig er der også lektiehjælp at hente her. Hvis du gerne vil blive bedre til procent- og rentesregning, fordi du er opmærksom på, at du kommer til at gøre brug af det i arbejdslivet, når du engang bliver færdiguddannet, så kommer vi også til undsætning her. Vi går straks i gang med at lede efter netop den tutor, som har helt styr på disse emner, så du bliver klædt på til arbejdslivet.

Bare rolig, vi har ikke glemt vores flittige HTX’er derude. Uanset om du har matematik på B- eller A-niveau, så har du mulighed for, at søge lektiehjælp hos os. Vi tilbyder lektiehjælp i alt fra emnerne på B-niveau, som geometri, trigonometri og regning med vektorer, til emnerne på A-niveau, som grænseværdi, vektorfunktioner og differentialregning. Så hvis du er en HTX’er, som har ambitioner om at blive bedre til, hvorledes man bestemmer en forskrift, så brænder vi inde med et ønske om, at vi bliver kontaktet af dig, hvorefter vi går i gang med at finde den rette tutor i matematik.

Hvis du vil få et større overblik over emnerne i matematik, så kan du se matematik læreplanen i folkeskolen her

Hvilke emner i matematik tilbydes der lektiehjælp i?

Matematikken kan til tider virke som en stor mundfuld, hvor forskellige matematikopgaver kan generere mere forvirring end mening. Derfor er det ikke nogen hemmelighed, at matematik er det mest eftertragtede fag hos Toptutors. På baggrund af dette har vi udvalgt de bedste tutorer i matematik, som kan hjælpe i faget uanset niveau eller emne. Vores tutorer er blevet screenet i at have fået topkarakter i matematik, for at sikre os de helt rigtige personer, og så du er i trygge hænder.

Du er måske nysgerrig på, hvilke emner i matematik, vi tilbyder lektiehjælp i. Det korte og mest simple svar er: Alle. Vores tutorer har kompetencerne til at undervise i alle emner fra indskolingen til stoffet på A-niveau. Hvis dit barn sidder derhjemme, og ikke helt kan finde ud af, om det er parantesen, gangestykket eller plusstykket, der skal løses først i en ligning, så sidder der en matematik ekspert klar på den anden side af skærmen til at hjælpe. Skridt for skridt, vil en af vores tutorer gå igennem stoffet og forklare regelsættet på den mest simple måde, så dit barn ikke længere falder i samme fælde. Der er selvfølgelig også hjælp at hente i de øvre klasser. Hvis du kæmper med emner som algebra, ligninger eller geometri, sidder der en lektiehjælper klar, som med glæde også vil tage sig af dette.

Hvis du derimod går på gymnasiet, og er knap så sikker på om du har forståelsen bag trigonometri, differentialregning og integralregning på plads, så er vi i dette tilfælde selvfølgelig også kun et opkald væk til at yde den nødvendige assistance. Det kan også være, at du lærer bedst ved at få det vist visuelt, så vektorer i 2D eller 3D ikke længere fremstår som en byrde, så har vi også redskaberne til at opfylde dette. Sådan som undervisningen vil foregå i disse tilfælde er, at tutoren vil benytte sig af vores online undervisningsplatform med et digitalt whiteboard, hvor man kan skrive, tegne, regne og meget mere. Ved at dele sin skærm, er tutoren i stand til at vise og forklare stoffet på en yderst visuel måde, så eleven får mest muligt ud af undervisningen. Læreren er ved hjælp af undervisningsplatformen i stand til visuelt at gå i dybden med stoffet, som på andenvis ikke ville have været muligt. Derfor er vi i Toptutors rigtig stolte af vores platform!

Matematik lektiehjælp til gymnasieeleverne

Hos Toptutors er vi godt klar over, at det kan være en stor omvæltning at skulle til at bestemme sig for, hvilket studie man gerne vil ind på. I løbet af gymnasieårene går man rundt og funderer over, hvad det egentlig er man ønsker at benytte resten af sit liv på. Nogle elever er såmænd allerede fast besluttet i folkeskolen eller relativt tidligt på gymnasiet. Men dette er langt fra tilfældet med alle elever. Derfor ønsker vi hos Toptutors at fremstå som et springbræt for eleverne, der gerne vil ind på drømmestudiet.

Vi er alle godt klare over, at nogle studier kræver et rigtig højt snit for at komme ind på. Det kan til tider virke som en umulig opgave, at få topkarakter i alle fag. Det vil vi hos Toptutors gerne hjælpe dig med at opnå, så du er sikret en plads på drømmestudiet. Om det er statistik, sandsynlighedsregning eller kombinatorik der skiller dig fra, at få 12 i matematik, så har vi en tutor klar til at sørge for, at du får den fulde forståelse med, og er godt klædt på til eksamen. Vi oplever nemlig, at det er matematik emner som regression, vektorfunktioner og infinitesimalregning der skiller eleverne fra at få de højeste karakter, og dermed have et tilstrækkeligt højt nok gennemsnit for at komme ind på drømmestudiet. Uanset hvad emnet måtte være, så brænder vi hos Toptutors for at matche dig med den helt rigtige tutor, som vil kunne være i stand til at opruste dig og sikre, at du får det gennemsnit, som vil åbne dørene til dit drømmestudie! Hvis du vil blive bedre forberet til gymnaiset, har vi gratis opgaver i matematik i gymnasiet, som du kan øve dig på.

Matematik lektiehjælp til folkeskoleeleverne

Bare rolig. Vi har ikke glemt eleverne i landets folkeskoler. Lige så vel som det er vigtigt for gymnasieeleverne, at træffe en beslutning for hvilket studie de gerne vil ind på, så er det også væsentligt for folkeskoleeleverne at blive egnet til gymnasiet. Det er typisk i faget matematik, at behovet for lektiehjælp ligger allermest. Dette ser vi også rundt i landets folkeskoler.

Hvis du vil få bedre styr på matematik i folkeskolen, kan du øve matematik færdighedsregning opgaver her.

Er der tale om procentregning, arealberegning eller et helt tredje fag, hvor der kan være nogle udfordringer, så har vi lige nøjagtigt den ekspert, som kan yde den rette hjælp til, at du bliver skarpere til matematik. Hvis du derimod klør dig selv på hovedet over, hvad rumfang og overfladeareal er for en størrelse, så er vi ved hjælp af vores online undervisningsplatform, som er et digitalt whiteboard, i stand til visuelt at vise og uddybe stoffet, så du får den fulde forståelse med i bagagen. Hos Toptutors har vi et ønske om, at du ikke længere bør se matematikken som en byrde, og hjælpe dig på vej, så du kan blive stemplet som egnet og komme videre til gymnasiet!